Nikon Zomer Kassakorting

Nikon Zomer Kassakorting

DEZE ACTIE IS GESTOPT

Nu tot €700 korting op een ruime selectie Nikon producten

Scoor nu tot €700 directe korting op een ruime selectie Nikon producten tijdens de Nikon Zomer Kassakorting.  Dit is het ideale moment om een compacte mirrorless full frame systeemcamera en of lens van Nikon aan te kopen.

Het wordt zelfs nog aantrekkelijker. De korting kan namelijk nog verder oplopen bij aankoop van meerdere actieproducten (maximaal twee camera’s en maximaal twee lenzen). De actie loopt nog tot en met 24 juli 2023 en zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang.

Kassakorting is al verwerkt in de prijs (van-voor actie)

De zomer is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor de Nikon Zomer Kassakorting! Tijdens deze actieperiode kun je tot wel €700 korting krijgen op een ruime selectie Nikon producten, waaronder de nieuwste compacte mirrorless full frame systeemcamera’s en lenzen. Dit is het perfecte moment om jouw fotografie-apparatuur te upgraden en te profiteren van de hoge kwaliteit die Nikon te bieden heeft.

De Nikon Zomer Kassakorting is geldig tot en met 24 juli 2023 en zolang de voorraad strekt. Dus wacht niet te lang en sla nu je slag! De korting kan zelfs nog verder oplopen bij aankoop van meerdere actieproducten. Bij aankoop van maximaal twee camera’s en maximaal twee lenzen, kun je nog meer korting krijgen. Zo wordt het nog aantrekkelijker om te investeren in jouw fotografie-apparatuur.

Nikon

Nikon is een van de bekendste en meest gerespecteerde merken in de fotografiewereld. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve technologie en hoge kwaliteit camera’s en lenzen. Met de Nikon Zomer Kassakorting kun je nu profiteren van deze kwaliteit voor een lagere prijs dan normaal.

Of je nu een professionele fotograaf bent die op zoek is naar de nieuwste high-end camera’s en lenzen, of een amateur die op zoek is naar een betaalbare maar kwalitatieve upgrade, de Nikon Zomer Kassakorting heeft voor ieder wat wils.

De actie omvat verschillende producten, waaronder de Nikon Z 6II en Z 7II camera’s en verschillende lenzen, zoals de NIKKOR Z 24-70mm f/4 S en de NIKKOR Z 50mm f/1.8 S.

De Nikon Z 6II en Z 7II camera’s zijn uitgerust met een 24,5 (Z6II) en 45,7 (Z7II) megapixel sensor en en bieden geavanceerde autofocusmogelijkheden. De Z 6II is ideaal voor fotografen die veel bewegende onderwerpen vastleggen, terwijl de Z 7II geschikt is voor diegenen die op zoek zijn naar de hoogste resolutie en beeldkwaliteit. Beide camera’s zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en bieden een intuïtieve bediening.

De NIKKOR Z 24-70mm f/4 S en NIKKOR Z 50mm f/1.8 S lenzen zijn beide ontworpen voor gebruik met de Nikon Z camera’s en bieden een hoge beeldkwaliteit en scherpte. De NIKKOR Z 24-70mm f/4 S is ideaal voor algemeen gebruik, terwijl de NIKKOR Z 50mm f/1.8 S perfect is voor portretfotografie en andere creatieve toepassingen.

Nikon Zomer Kassakorting

Kortom, de Nikon Zomer Kassakorting biedt een geweldige kans om te investeren in hoogwaardige camera’s en lenzen van Nikon. Of je nu een professional of een amateur bent, er is voor ieder wat wils. Maar wees er snel bij, want de actie loopt slechts tot en met 24 juli

Wist je ook dat je Nikon apparatuur kunt lease als fotograaf?

Nikon NPS

Terug naar boven