Bescherm uw apparaten met onze uitgebreide camera verzekering. All Risk Flex biedt dekking voor schade, diefstal en meer. Geen eigen risico! Vanaf slechts €3,00 per maand.

Voordelige en Uitgebreide camera verzekering

Welkom bij de ultieme bescherming voor uw apparaten, zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers. Onze verzekering gaat verder dan de wettelijke garantie en dekt een breed scala aan situaties, waaronder vocht-, valschade en diefstal. Snelheid en gemak staan bij ons voorop, en we bieden een betaalbare oplossing voor al uw zorgen.


All Risk Flex: Vanaf Slechts €3,00 per Maand

Onze All Risk Flex-verzekering zet de standaard voor uitstekende dekking vanaf dag één, ongeacht of het gaat om schade of diefstal. Deze dekking geldt voor alle merken, inclusief occasions. Wij vergoeden de reparatiekosten of de waarde van het apparaat, wat u extra gemoedsrust geeft.


Dekking op Maat: Voorwaarden en Tarieven

Bij ons draait het om transparantie en keuzemogelijkheden. Onze Basisdekking begint bij slechts €3,00 per maand, met een dekking tot €1000,-. Voor €4,00 per maand krijgt u dekking tot €2000,-, en voor €6,00 per maand bent u gedekt tot €10000,-. Vraag gerust naar de gedetailleerde voorwaarden die passen bij uw behoeften.


Premium Opties: Extra Bescherming

Wilt u een stap verder gaan? Kies voor onze Premium dekking, die slijtage, nalatigheid en ongevallen dekt, voor slechts €2,00 extra per maand. Daarnaast bieden wij een specifieke diefstal/verlies dekking voor een extra geruststellend gevoel, ook voor slechts €2,00 extra per maand. Zo bepaalt u zelf de mate van bescherming die u nodig heeft.


Verzekerd bij WERTGARANTIE AG

Onze verzekering is ondergebracht bij WERTGARANTIE AG, een toonaangevende Europese verzekeraar gespecialiseerd in elektrische apparaten. Met jarenlange ervaring in het verzekeren van zowel particuliere als zakelijke gebruikers, kunt u vertrouwen op de expertise en betrouwbaarheid van WERTGARANTIE AG.


Conclusie: Kies voor Zekerheid

Kortom, kies voor onze All Risk Flex-verzekering en geniet van uitgebreide dekking voor al uw apparaten. Of u nu een particuliere gebruiker bent die zijn persoonlijke elektronica wil beschermen of een zakelijke klant die waardevolle apparatuur veilig wil stellen, wij hebben de oplossing voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie of klik hier om direct af te sluiten.

Terug naar boven