ideal

In onze winkel een directe betaling doen? Betaal eenvoudig en veilig met iDeal van uw eigen bank. Snel en vertrouwd betalen

In onze winkel bieden wij u de mogelijkheid om eenvoudig af te rekenen met iDeal, de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u veilig en snel betalen in uw vertrouwde internet betaalomgeving.

Betaling winkel

Bij het afrekenen wordt u automatisch doorgelinkt naar uw eigen internetbankieren systeem. U hoeft alleen nog maar uw opdracht te bevestigen, en de betaling is direct bij ons binnen.

Deze betrouwbare betaalmogelijkheid is geschikt voor alle klanten van de ING, Rabobank, SNS bank, Triodos, en ABN AMRO. U hoeft zich geen zorgen te maken over het invullen van gegevens, want alles staat al voor u ingevuld.

Met iDeal kunt u rekenen op een snelle en gemakkelijke afhandeling van uw betaling. U hoeft geen aparte accounts aan te maken of creditcardgegevens in te voeren. Gewoon inloggen bij uw eigen bank en de betaling voltooien.

Bovendien biedt iDeal een veilige betaalomgeving. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd en zijn daardoor goed beschermd. Zo kunt u met een gerust hart online winkelen en betalen.

Profiteer van het gemak en de snelheid van iDeal bij uw aankopen in onze webwinkel. U hoeft niet langer te wachten op handmatige overboekingen of gedoe met creditcards. Hiermee heeft u de controle over uw betalingen en kunt u direct genieten van uw aankoop.

Wacht niet langer en maak gebruik van de ideale betaalmethode. Betaal met iDeal en ervaar het gemak en de snelheid van deze betrouwbare en populaire betaalmethode.