Lease je fotoapparatuur!

Lease je fotoapparatuur bij ons en investeer in nieuwe apparatuur zonder het budget in één keer te belasten. Ontdek de mogelijkheden van leasing!

Lease Je Fotoapparatuur: Investeer Slim, Bespaar Budget

De Voordelen van Leasing

Investeren in nieuwe fotoapparatuur, maar niet het budget om alles in één keer te betalen? Lease je fotoapparatuur en geniet van de voordelen. Lease stelt je in staat om over de nieuwste apparatuur te beschikken en tegelijkertijd een financiële buffer te behouden. Of je nu op zoek bent naar Sony, Nikon, Fujifilm of Sigma apparatuur, we bieden leaseprogramma’s voor bekende merken en kunnen ook andere apparatuur voor je aanvragen via onze samenwerking met BNP Paribas. Ontdek de voordelen van leasen:

  • Betaling in termijnen, niet in één keer de aanschafprijs.
  • Kosten gespreid over 24 of 36 maanden.
  • Tijdelijk 0% rente bij Fujifilm, Nikon, Sigma en Sony.
  • BTW direct aftrekbaar.
  • Direct economisch eigenaar van de apparatuur.
  • Rente is fiscaal aftrekbaar.

Hoe Werkt het Leasen?

Om een leaseaanvraag te doen, moet je minimaal één jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Jouw gegevens worden alleen verstrekt aan de leasemaatschappij om jouw privacy te waarborgen. Er zijn eenmalige administratiekosten van €75,- en afhankelijk van de leasevorm bestaat er de mogelijkheid om na afloop van de lease het product voor 5% van de oorspronkelijke prijs aan te schaffen. Verzekering van de leaseproducten is verplicht, en dit kan worden geregeld met ons Hafo zekerheidspakket.

Lease Je Fotoapparatuur: Ontdek de Mogelijkheden

Klik hier om een leaseaanvraag te doen of bekijk de leaseopties van de betreffende merken: Sony, Nikon, Fujifilm en Sigma. Lease je fotoapparatuur en investeer slim, terwijl je je budget intact houdt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de leaseprogramma’s en ontdek hoe leasing jou kan helpen bij het realiseren van je fotografische ambities.

Investeren in nieuwe apparatuur maar niet het budget op dit moment hebben?

Dan kan lease de oplossing zijn! Het grote voordeel van leasen is dat je kan beschikken over de nieuwste apparatuur en toch je een buffer overhoudt. Lease je fotoapparatuur voor Sony Nikon Fujifilm of Sigma

Je kan een lease programma kiezen van de bekende merken (Fujifilm, Nikon, Sigma of Sony), wil je andere apparatuur leasen dan kunnen wij dit voor je aanvragen, hiervoor werken we samen met een BNP Paribas. Wij doen dit op non-profit basis.

Lease je fotoapparatuur voor Sony, Nikon, Fujifilm of Sigma

Klik hier om een leaseaanvraag te doen of klik op onderstaande merken om de lease soorten van het betreffende merk te bekijken.

Sony Lease
Nikon Lease
Lease je fotoapparatuur van Fujifilm
Lease je fotoapparatuur van Sigma

Let op dat bij Sony promotionele acties zoals Cashback niet van toepassing zijn op leaseproducten

Terug naar boven