Ontwikkel uw fotografische vaardigheden met onze Cursussen en Workshops

Ontdek en leer met onze diverse cursussen en workshops

Bij Foto Hafo bieden we een breed scala aan cursussen en workshops aan om uw fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of u nu een beginner bent die net begint met fotograferen of een gevorderde fotograaf die zijn kennis en vaardigheden wil uitbreiden, wij hebben de juiste cursus voor u.

Schrijf u vandaag nog in en ontdek de spannende wereld van deze fotografische disciplines onder begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Basis-Cursus

Introductie / Basis cursus

Onze introductie- en basis cursus is perfect voor beginners die de basisprincipes van fotografie willen leren. In één ochtend krijgt u een overzicht van de belangrijkste aspecten van fotografie, zoals belichting, compositie en het gebruik van uw camera-instellingen.

Meer info of inschrijven

Reflex / Systeem camera cursus

Als u wilt leren hoe u het maximale uit uw spiegelreflex- of systeemcamera kunt halen, dan is onze cursus speciaal ontworpen voor u. Met zes ochtenden of avonden krijgt u diepgaande kennis over de technische aspecten van uw camera, het gebruik van lenzen en geavanceerde fotografietechnieken.

Meer info of inschrijven

Reflex Cursus
Vervolg Cursus

Vervolg Fotografie cursus voor Spiegelreflex en Systeem camera

Voor degenen die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen, bieden wij een vervolgcursus aan die dieper ingaat op onderwerpen zoals belichtingscompensatie, scherpstellingstechnieken en het gebruik van geavanceerde camerafuncties. Met vier sessies kunt u uw fotografische kennis verder uitbreiden. Meer info of inschrijven

Tips en trucs bij Macrofotografie

Als u geïnteresseerd bent in het vastleggen van de kleine details en wonderen van de natuur, dan is onze workshop macrofotografie perfect voor u. In één ochtend delen onze experts waardevolle tips en trucs om prachtige close-upfoto’s te maken.

Meer info of inschrijven

Photoshop Elements Cursus

Basis cursus Fotobewerking

Naast het fotograferen is ook de nabewerking van uw foto’s belangrijk. Daarom bieden we ook een basiscursus fotobewerking aan, waarbij u leert hoe u uw foto’s kunt verbeteren en optimaliseren met behulp van Adobe Elements.

Meer info of inschrijven

Workshop Druppelfotografie

Bent u gefascineerd door het vastleggen van de schoonheid en dynamiek van druppels? Onze workshop druppelfotografie is de perfecte gelegenheid om deze unieke techniek te leren. In slechts één ochtend leert u de essentiële vaardigheden, technieken en benodigdheden om verbluffende druppelfoto’s te maken. Ontdek hoe u de timing, belichting en compositie kunt beheersen om de perfecte druppelmomenten vast te leggen.

Meer info of inschrijven

Druppel Workshop

Workshop High-Speed Sync Fotografie

Wilt u beweging bevriezen en adembenemende actiefoto’s maken? Onze workshop high-speed sync fotografie stelt u in staat om de kracht van snelle sluitertijden te benutten. Tijdens deze workshop leert u hoe u uw camera instelt en flitslicht synchroniseert om snelle bewegingen scherp vast te leggen. Of het nu gaat om sport, dans of andere dynamische scènes, u zult de vaardigheden ontwikkelen om indrukwekkende actiefoto’s te maken.

Meer info of inschrijven

Workshop Lightpainting

Ervaar de magie van licht en verken uw creatieve kant met onze workshop lightpainting. Ontdek hoe u met behulp van lange sluitertijden en lichtbronnen prachtige schilderachtige effecten kunt creëren. Tijdens deze workshop leert u verschillende technieken, tools en instellingen om unieke en betoverende foto’s te maken. Laat uw verbeelding de vrije loop en breng uw foto’s tot leven met licht.

Meer info of inschrijven

Workshops en Roadshows

Naast onze cursussen bieden wij ook diverse workshops aan, zoals druppelfotografie, high-speed sync-fotografie en lightpainting. Deze workshops zijn gericht op specifieke technieken en bieden praktische ervaring onder begeleiding van ervaren fotografen. Daarnaast organiseren we het hele jaar door verschillende roadshows waarbij u de nieuwste producten en technologieën van verschillende merken kunt ontdekken.

Verrijk uw fotografische reis met onze cursussen en workshops

Of u nu een beginner bent die net begint met fotograferen of een gevorderde fotograaf die zijn vaardigheden wil verbeteren, onze cursussen en workshops zijn ontworpen om uw fotografische reis te verrijken en bieden u de mogelijkheid om nieuwe technieken te leren en uw creativiteit te verkennen.

Schrijf u vandaag nog in en ontdek nieuwe mogelijkheden om uw passie voor fotografie tot leven te brengen.

Onlinefotoservice

En als je dan hele mooie foto’s gemaakt heb kan je ze via onze fotoservice laten afdrukken!

Terug naar boven