Openingstijden: Bij Foto Hafo ben je altijd welkom! We zijn 7 dagen per week geopend en online 24/7. Bezoek onze winkel of bestel online.

Bij Foto Hafo begrijpen we dat het drukke leven van tegenwoordig flexibiliteit vereist. Daarom zijn onze openingstijden zo ingericht dat je altijd welkom bent, 7 dagen per week. Of je nu doordeweeks, in het weekend of zelfs ‘s avonds wilt winkelen, wij staan voor je klaar.

Winkel openingstijden:

Maandag09:0018:00
Dinsdag09:0018:00
Woensdag09:0018:00
Donderdag09:0021:00
Vrijdag09:0018:00
Zaterdag09:3018:00
Zondag12:0017:30

Extra openingstijden:

2e paasdag12:3017:30
2e pinksterdag12:3017:30
Koningsdag
Hemelvaartsdag12:3017:30

Andere feestdagen zijn wij gesloten, maar kun je nog wel online je bestelling plaatsen.

Hier kan je ons vinden:

Bij Foto Hafo ben je altijd welkom! We zijn 7 dagen per week geopend en bieden ook online winkelen aan. Bezoek onze winkel of bestel gemakkelijk online.

Onze winkel is de ideale plek om persoonlijk advies te krijgen en onze producten te bekijken. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Kom langs op een tijdstip dat jou uitkomt en we zorgen ervoor dat je de beste winkelervaring hebt.

Online

Voor degenen die liever online winkelen, bieden we ook de mogelijkheid om 24/7 bij ons te bestellen. Onze website is altijd open en je kunt op elk gewenst moment je bestelling plaatsen. We zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, zodat je je producten snel in handen hebt.

Het gemak van online winkelen is dat je op je eigen tempo kunt winkelen, op elk moment dat jou uitkomt. Blader door ons uitgebreide assortiment, vergelijk producten en maak een weloverwogen keuze. Plaats je bestelling met een paar klikken en wij zorgen voor de rest.

Service

Of je nu ervoor kiest om persoonlijk naar onze winkel te komen of online te winkelen, we streven ernaar om je de beste service te bieden. Ons doel is om aan al je verwachtingen te voldoen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Bij Foto Hafo geloven we in het bieden van flexibiliteit en gemak aan onze klanten. We begrijpen dat iedereen een unieke levensstijl heeft en verschillende behoeften heeft als het gaat om winkelen. Daarom passen we onze openingstijden aan om aan die behoeften te voldoen.

Of je nu ‘s ochtends vroeg, ‘s avonds laat of in het weekend wilt winkelen, bij Foto Hafo kun je altijd terecht. We willen ervoor zorgen dat je de beste winkelervaring hebt, ongeacht wanneer je ons bezoekt. Onze openingstijden zijn erop gericht om aan jouw behoeften te voldoen.

Dus kom vandaag nog langs in onze winkel en ontdek het gemak van winkelen op jouw eigen tijd. Of plaats je bestelling online en profiteer van het comfort van 24/7 winkelen. Bij Foto Hafo staan we altijd voor je klaar, ongeacht je voorkeur.

Terug naar boven