Bel of mail ons om een afspraak te maken!

Voor wie is Nikon Professional Lease?
Voor alle ondernemers die de apparatuur voor professioneel gebruik aanschaffen en langer dan 1 jaar geregistreerd staan in het register van de Kamer van Koophandel.

Waarom leasen?
Altijd beschikken over de nieuwste professionele apparatuur van Nikon is voor veel mensen een grote investering. Niet iedereen kan of wil deze investering in één keer doen. Met Nikon Professional Lease beschikt u voor een vast bedrag per maand altijd over de nieuwste apparatuur en houdt u uw activa vrij om andere zaken mee te regelen.

– 0% rente.
– Vaste maandelijkse kosten.
– Investeren met mogelijk fiscaal voordeel.
– Behoud van liquide middelen.

Welke producten kunt u leasen?
Het lease programma wordt aangeboden op de volledige FULL FRAME line-up + professionele Nikon Z- en F mount lenzen met een minimale aanschafwaarde van € 1000 (excl. btw)

Onbezorgd en altijd up-to-date. Full service, op maat en een vast bedrag per maand.

Financial lease (Vanaf €1.000 aanschafwaarde)

Financial lease is kopen op afbetaling. U leent een bepaald bedrag bij de leasemaatschappij en deze betaalt u terug in een termijn (24 of 36 maanden). Na afloop van het contract bent u eigenaar van de apparatuur. Bij financial lease moet u zelf zorgdragen voor verzekering, reparatie(s) en onderhoud. Juridisch gezien is de apparatuur eigendom van de leasemaatschappij. Fiscaal gezien is de camera uw eigendom, mag u de camera in de boeken opnemen, investeringsaftrek opvoeren en de camera afschrijven.

Eenmalig wordt er € 75 (excl. btw) aan administratiekosten in rekening gebracht. Na afloop van de leaseperiode krijgt u de optie om tegen een geringe vergoeding (5% van de aanschafwaarde) de geleasete producten van de leasemaatschappij over te nemen, hierdoor wordt u volledig eigenaar. Het afsluiten van een nieuw Nikon leasecontract met de nieuwste apparatuur behoort uiteraard ook weer tot de mogelijkheden.

Bel of mail ons om een afspraak te maken!

Terug naar boven
X