Fotocursus

Maak mooiere foto’s met een fotocursus van Foto Hafo. In 1916 openden wij onze deuren en sindsdien zijn wij de specialist op het gebied van foto’s en video’s. Door ons ruime assortiment staan wij zowel klaar voor de hobby als professionele fotograaf.

Mooiere foto’s dankzij een fotocursus

Elke vakantie maakt u foto’s van de omgeving. Leuk, maar de ansichtkaarten vindt u eigenlijk mooier. Breng hier verandering in en volg een fotocursus, aangeboden door Foto Hafo. Wij hebben een:

  • Basiscursus, waarbij er onder andere aandacht is voor portretfotografie, het gebruik van diafragma en sluitertijden;
  • Diverse workshop’s fotografie, waarbij we je alle ins en outs van een bepaalde tak van fotografie laten zien;
  • Cursus fotobewerking, om storende elementen te verwijderen of die oude portretfoto van oma te retoucheren.

Maak uw fotografie uitrusting compleet en kijk ook eens naar onze cameratassen en statieven.

Schrijf u snel in

Heeft u interesse gekregen in een fotocursus van Foto Hafo? Leg de gewenste cursus dan snel in de online winkelwagen. Voor meer informatie over onze producten bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel waar onze medewerkers voor u klaar staan. Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief blijft u bovendien automatisch op de hoogte van onze acties en aanbiedingen. Voor overige vragen of opmerkingen kunt u ons altijd even bellen: 070-3608804.

Wilt u het maximale uit uw nieuwe camera halen? Doe dan mee aan onze Cursus Fotografie! Bij Foto Hafo begrijpen we dat de vele knoppen en functies op uw camera overweldigend kunnen zijn. Daarom hebben we een uitgebreide cursus samengesteld om u te helpen deze vaardigheden onder de knie te krijgen.

Leer de fijne kneepjes van fotografie

Onze fotocursus is ontworpen om uw fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. We behandelen onderwerpen zoals het gebruik van de macrofunctie, het aanpassen van de ISO-waarde en het beheersen van de interne flitser. Met deze kennis kunt u prachtige close-ups maken, ruis verminderen en de juiste belichting bereiken.

Mocht je nu mooie foto’s hebben, dan kan je deze afdrukken via onze onlinefotoservice!

Terug naar boven