Maak mooiere foto’s met een fotocursus van Foto Hafo. In 1916 openden wij onze deuren en sindsdien zijn wij de specialist op het gebied van foto’s en video’s. Door ons ruime assortiment staan wij zowel klaar voor de hobby als professionele fotograaf.

Mooiere foto’s dankzij een fotocursus

Elke vakantie maakt u foto’s van de omgeving. Leuk, maar de ansichtkaarten vindt u eigenlijk mooier. Breng hier verandering in en volg een fotocursus, aangeboden door Foto Hafo. Wij hebben een:

  • Basiscursus, waarbij er onder andere aandacht is voor portretfotografie, het gebruik van diafragma en sluitertijden;
  • Workshop fotograferen in de Keukenhof, waar u zich laat overspoelen door de bloeiende tulpen om te leren hoe dat het mooist op de gevoelige plaat te zetten;
  • Cursus fotobewerking, om storende elementen te verwijderen of die oude portretfoto van oma te retoucheren.

Maak uw fotografie uitrusting compleet en kijk ook eens naar onze cameratassen en statieven.

Schrijf u snel in

Heeft u interesse gekregen in een fotocursus van Foto Hafo? Leg de gewenste cursus dan snel in de online winkelwagen. Voor meer informatie over onze producten bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel waar onze medewerkers voor u klaar staan. Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief blijft u bovendien automatisch op de hoogte van onze acties en aanbiedingen. Voor overige vragen of opmerkingen kunt u ons altijd even bellen: 070-3608804.

Terug naar boven