Foto Hafo is een gerenommeerde camerashop in Den Haag. Bij ons vindt u een groot assortiment aan foto- en videocamera’s, waarin u zowel toestellen vindt die u gemakkelijk in uw handtas meeneemt op vakantie, als de wat grotere spiegelreflexcamera’s.

Bekijk het ruime assortiment van onze camerashop

Vorige week heeft u een wereldreis geboekt. Over een paar maanden is het zo ver. Om alle herinneringen vast te leggen wilt u graag een nieuwe camera. In onze camerashop in Den Haag vindt u allerlei mogelijkheden:

  • Compact camera, die zoals de naam al zegt, een compact formaat heeft. Past in uw handtas of broekzak;
  • Een spiegelreflexcamera staat hier lijnrecht tegenover. Door zijn grotere formaat heeft u een speciale draagtas nodig en kunt u stiekem foto’s maken wel vergeten;
  • Een systeemcamera. Dit is het middelste broertje. Zijn body is ongeveer even klein als de compact camera, alleen hij kan wel gebruik maken van verschillende lenzen en met de kwaliteit van een spiegelreflexcamera.

Eenvoudig aanschaffen

Indien u graag wat meer informatie wenst over de camera’s komt u gerust langs in onze camerashop. Hier staan onze medewerkers u graag te woord met deskundig advies. Als u thuis de keuze al hebt gemaakt, kunt u hem natuurlijk ook online bestellen door uw favoriete camera in de online winkelwagen te leggen. Blijf bovendien eenvoudig op de hoogte van onze aanbiedingen door een abonnement te nemen op onze nieuwsbrief. Overige vragen of opmerkingen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 070-3608804.

Terug naar boven