Shop nu. Betaal later via Klarna.

We zijn heel blij met onze partner Klarna, want nu kunnen we jou bij het afrekenen nieuwe betaalopties aanbieden. Veilig en eenvoudig ontvang je de spullen die je graag wilt, wannéér je maar wilt.

Ontvang je bestelling van onze webshop voordat je deze betaalt met Klarna. Met Klarna betaal je niet voordat je je bestelling hebt gezien en hebt besloten dat je deze wilt houden. Dit gemak bieden wij jou als klant graag aan.

Klarna is wereldwijd leider op het gebied van smoooth shopping en betalingen. Nu kan je als consument nu kopen en later betalen, zodat jij kunt shoppen waar je van houdt.

Op het moment dat je kiest je bestelling 30 dagen achteraf te betalen, ontvang je van Klarna een aparte factuur. Deze ontvang je op het moment dat de bestelling is verstuurd, meestal zo’n 2 dagen nadat je de e-mailbevestiging van je aankoop hebt ontvangen.

De factuur ontvang je via e-mail of in de app. Privacy is keurig geregeld in Klarna’s kopersbeschermingsbeleid. Je gegevens worden strikt beveiligd: aankopen door onbevoegden worden voorkomen.

Download de Klarna app voor meer informatie over je betaling of betaal je factuur via Klarna.com.

Klik hier voor veelgestelde vragen.

Wie is Klarna?

Klarna is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende aanbieder van betalingsmethodes als achteraf betalen. Het is hun ambitie om voor alle shoppers, online en in winkels, de shopervaring te vereenvoudigen. Klanten hoeven alleen de meest noodzakelijke informatie te verstrekken als e-mailadres en geboortedatum om hun aankoop te voltooien. Op deze manier kan je overal waar je bent eenvoudig iets kopen of het nu op je laptop, tablet of mobiel is.

 Hoe werkt achteraf betalen van Klarna?

Op het moment dat je kiest om je bestelling achteraf te betalen, krijg je van Klarna separaat een factuur. Klarna stuurt jou de factuur toe zodra wij hen hebben geïnformeerd als de bestelling is verstuurd. Dit is meestal zo’n 2 dagen nadat je een e-mailbevestiging van je aankoop hebt ontvangen. Deze factuur ontvang je via e-mail, maar download de app, dat gaat een stuk smooother. In de app staat ook je factuur en kun je een betaalnotifcatie instellen.

Deze factuur betaal je aan Klarna in plaats van aan ons, uiterlijk 30 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Het makkelijkst is om de factuur via de app te betalen. Maar je kan hem ook via de online portal op klarna.com betalen.

Kredietcheck, of niet?

Als Klarna mij de optie geeft om 30 dagen na levering te betalen, doen ze dan een kredietcheck bij mij?

Zowel Foto Hafo als Klarna zullen geen kredietcheck doen die impact heeft op jouw kredietwaardigheid. Het is wel mogelijk dat Klarna een ‘niet-geregistreerde’ navraag doet, dit heeft geen effect op jouw kredietwaardigheid.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres dan het factuuradres laten bezorgen?

Ja, wanneer je Klarna selecteert als betalingsmethode kun je ervoor kiezen om je bestelling naar een ander adres te laten versturen. Bij de check-out heb je de mogelijkheid om een ander bezorgadres toe te voegen.

Je bestelling houden? Of terugsturen?

Is je bestelling niet naar wens? Stuur je bestelling dan terug naar ons. Stuur je een deel terug dan wordt dat bijgewerkt op de factuur. Je betaalt bij Klarna alleen wat je houdt.

Tip: pauzeer je factuur in de app, dan passen wij je factuur aan naar wat jij houdt.

De rekening betalen

Heb je besloten om (een deel van) de bestelling te houden, betaal deze dan via de app. Log in op de app en betaal met 1 klik. Gebruik je Klarna voor het eerst dan vragen ze je een aantal gegevens. Gebruik je Klarna vaker, dan hoef je hen alleen maar door te geven dat je hen wilt betalen. Je hebt dan geen bankgegevens of wachtwoorden meer nodig. Super simpel maar altijd veilig.

Hoe betaal je aan Klarna?

Nadat je bestelling verzonden is krijg je een melding en heb je 30 dagen de tijd om je factuur te betalen met iDEAL of automatische incasso door in te loggen op de Klarna app of klarna.nl.

Je betaling snoozen

Komt het even niet uit dan heb je met Klarna de mogelijkheid om je betaling 10 dagen te snoozen, geheel kosteloos. Is 10 dagen niet genoeg, dan kan je ook voor een kleine bijdrage tussen de €0,40 en €1,90 je betaling met 30 dagen uitstellen. Dat regel je allemaal heel handig in de app.

Wat gebeurt er als ik te laat betaal?

Klarna berekent geen kosten voor het gebruik van Betaal later. Als je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna € 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Bij aankopen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten voor bedragen tot € 2.500,- oplopen tot 15% van het factuurbedrag, met een minimum van € 40,-.

Alles op één plek

Al je betalingen en facturen van al je Klarna aankopen bij ons, maar ook bij andere webwinkels, vind je in de app of wanneer je inlogt op hun website.

Butler service

Klarna stuurt je betaalherinneringen zodat je nooit een betaling mist. Zet deze push notificatie wel aan in de app.

Een vraag over je rekening

Heb je een vraag over je rekening? Klarna staat 24/7 klaar voor je via de chat. Deze vind je in de app.

Hoe weet ik of Klarna mijn betaling heeft ontvangen?

Nadat Klarna je betaling heeft ontvangen, versturen ze een bevestiging naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met Klarna’s Customer Service team via de App. Houd hierbij je betalingsbewijs bij de hand.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling wil annuleren?

Neem contact op met onze klantenservice wanneer je je bestelling wilt annuleren.

Ik heb mijn bestelling geannuleerd. Hoe lang duurt het voordat ik mijn refund ontvang?

Zodra wij je annulering verwerkt hebben, ontvang je het bedrag binnen 30 dagen terug op dezelfde manier als waarmee je betaald hebt.

Wat gebeurt er met mijn factuur wanneer ik items geretourneerd heb?

Wanneer wij je retour (deels) hebben ontvangen sturen we je een update van je factuur. Heb je je bestelling volledig geretourneerd? Dan sluiten we je openstaande factuur af.

Ik heb een factuur ontvangen, maar de goederen nog niet?

Je hoeft nog niet te betalen wanneer je de bestelling nog niet hebt ontvangen. We adviseren je om contact op te nemen met onze klantenservice om naar een update te vragen. Neem daarnaast ook contact op met het Klarna’s Customer Service Team zodat zij de vervaldatum van de betaling kunnen uitstellen. Of regel het zelf heel makkelijk in de app.

Hoe ontvang ik mijn terugbetaling?

Het bedrag zal worden teruggestort op dezelfde manier als waarmee je hebt betaald.

Zo gaat ‘t in z’n werk:

Stap 1

Leg je spullen in de winkelwagen en kies “Klarna” bij het afrekenen.

Stap 2

Vul een paar persoonlijke gegevens in en je weet meteen of het door kan gaan.

Stap 3

Van Klarna krijg je een bevestiging en reminders zodra je een termijn moet betalen. Deze ontvang je per e-mail of nog beter – als je deze download – via de App.

Stap 4

Met één klik rond je al je toekomstige Klarna-aankopen af.

Betaal later

Shop nu, en betaal pas als je weet wat je wilt houden. Met de optie om thuis je spullen te proberen, krijg je nú wat je graag wilt en betaal je pas 30 dagen na verzending.

Vooruitbetalen of rente? Doen we niet aan. En als je op tijd betaalt, brengen we nooit kosten in rekening.

Betaal Nu

Als het de eerste keer is dat je met ‘Betaal Nu’ bestelt, vul je je IBAN in. Is het de tweede keer, dan is je aankoop binnen een paar seconden afgerond: geen pasjes of readers nodig.

Automatische Incasso

Direct betalen vanaf uw bankrekening is een snelle, veilige en gemakkelijke manier om te betalen. Je kunt het ook gebruiken voor terugkerende betalingen en abonnementen.

Bankoverschrijving

Betaal met uw bankrekenng. Het geld wordt rechtstreeks van uw account gehaald zonder dat je je bij ons hoeft te registreren.

Betaal met Klarna

Over Klarna

Bij Klarna ligt voortdurend de focus op het creëren van de beste winkelervaring die je maar kunt krijgen. Wij gaan ervan uit dat betalen méér is dan zomaar geld overmaken.

Onze smooth betaalmogelijkheden maken zaken overzichtelijker en prettiger. En je krijgt ook meer tijd voor de dingen die je leuk vindt.

  • 80 miljoen shoppers maken al volop gebruik van Klarna.
  • Wereldwijd werken we samen met bijna 200.000 winkeliers.
  • We hebben al bijna 15 jaar ervaring met online betalingen.

Terug naar boven