Ready to Perform

Ready to Perform

Ready to perform?

Er komt iets nieuws aan…
Binnenkort beschikbaar:

Z6III
17 Juni 24 14:00

Woensdag 19 Juni Nikon Demodagen bij Foto Hafo

We nodigen je graag uit voor onze exclusieve Nikon Demodag op 19 juni 2024 van 11:00 tot 17:00. Dit is dé gelegenheid om als een van de eersten kennis te maken met alle nieuwe Nikon producten, inclusief de nieuwste releases die slechts twee dagen eerder, op 17 juni om 14:00, worden geïntroduceerd.

Tijdens deze speciale dag kun je niet alleen de nieuwste camera‘s, lenzen en accessoires van Nikon bewonderen en uitproberen, maar ook genieten van de expertise van Nikon’s eigen productspecialist, Alco van Ingen. Alco zal aanwezig zijn om je alle ins en outs van de nieuwe producten te vertellen en al je vragen te beantwoorden. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste amateurfotograaf, Alco’s kennis en ervaring zullen je helpen om het meeste uit de nieuwste technologieën van Nikon te halen.

Mis deze unieke kans niet om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de fotografie en om persoonlijk advies te krijgen van een expert in het veld. De Nikon Demodag is een geweldige manier om geïnspireerd te raken en je fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Datum: 19 juni 2024
Tijd: 11:00 – 17:00

Wat kun je verwachten tijdens de Nikon Demodag?

  • Presentaties en demonstraties: Ontdek de nieuwste innovaties van Nikon. Leer alles over de geavanceerde functies van de nieuwste camera’s en lenzen.
  • Hands-on ervaring: Krijg de kans om de nieuwste Nikon apparatuur zelf uit te proberen. Ervaar de buitengewone beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijke functies van de nieuwste modellen.
  • Q&A sessies: Stel al je vragen aan onze productspecialist, Alco van Ingen. Of het nu gaat om technische specificaties, praktische tips of advies op maat, Alco staat klaar om zijn uitgebreide kennis met je te delen.
  • Fotografie tips en trucs: Laat je inspireren door waardevolle fotografie tips en trucs die je zullen helpen om je vaardigheden te verbeteren en creatievere foto’s te maken.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze bijzondere dag.

Ready to Perform

Terug naar boven