Panasonic Lumix Summer 2024

Panasonic Lumix Summer 2024

Krijg tot € 300,- directe kassakorting tijdens de Panasonic Lumix Summer 2024 actie. Bestel nu en ontdek de kracht van de Lumix S5II en S5IIX!

Ontdek de Kracht van de Panasonic Lumix S5II(X) tijdens de Panasonic Lumix Summer 2024

De Panasonic Lumix S5II Body biedt fotografen en videografen een ongeëvenaarde ervaring. Deze tweede generatie spiegelloze camera is ontwikkeld voor contentmakers die zowel hoge beeldkwaliteit als veelzijdige functies eisen. De 24,2 MP Full-Frame CMOS-sensor en de vernieuwde beeldverwerkingsengine garanderen verbluffende resultaten, zowel voor foto’s als video’s.

ModelKassakorting
DC-S5M2XE€ 200,-
DC-S5M2XKE€ 200,-
DC-S5M2XWE€ 300,-
DC-S5M2XME€ 300,-
DC-S5M2E€ 200,-
DC-S5M2KE€ 300,-
DC-S5M2WE€ 300,-
DC-S5M2ME€ 300,-

Verbluffende Foto’s en Video’s

De Lumix S5II maakt gebruik van een nieuwe sensor en een verbeterde processor met L2-technologie. Dit resulteert in een uitstekende beeldkwaliteit voor zowel foto’s als video’s. Met de mogelijkheid om 6K-video’s op te nemen tot 30 minuten en onbeperkte 4K-opnamen, wordt creativiteit geen grenzen gesteld. Het Active I.S. systeem zorgt voor verbeterde beeldstabilisatie, wat vooral bij bewegende opnamen een professionele uitstraling geeft.

Baanbrekend Autofocussysteem

Dankzij het Phase Hybrid AF-systeem met 779 fasedetectiepunten worden scherpstelprestaties aanzienlijk verbeterd. Of het nu gaat om situaties met weinig licht of tegenlicht, dit systeem biedt betrouwbare autofocus. Hierdoor worden onderwerpen nauwkeurig vastgelegd, ongeacht de omstandigheden.

Dual Native ISO voor Uitstekende Prestaties

Het Dual Native ISO-systeem, dat is afgeleid van professionele videocamera’s, biedt een uitgebalanceerde combinatie van weinig ruis en hoge gevoeligheid. Hierdoor worden in verschillende lichtomstandigheden optimale prestaties behaald, wat resulteert in heldere en scherpe beelden.

Robuust Ontwerp voor Uitdagende Omstandigheden

De Panasonic Lumix S5II is gebouwd om te presteren in diverse omgevingen. De magnesiumlegering behuizing is stof- en spatwaterbestendig, waardoor de camera geschikt is voor avontuurlijke fotografen. Het 3,0-inch LCD-scherm en de 3.68m-dot OLED EVF bieden een heldere en intuïtieve bediening.

Draadloze Connectiviteit en Handige Functies

Met ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth Low Energy (5.0) biedt de Lumix S5II naadloze draadloze connectiviteit. Beelden kunnen eenvoudig gedeeld en firmware-updates gemakkelijk ontvangen worden via de Lumix Sync-app. Bedien de camera op afstand en deel jouw creaties direct vanaf je smartphone of tablet.

Bestel Vandaag Nog

Of je nu een professionele fotograaf of een gepassioneerde amateur bent, de Panasonic Lumix S5II Body is de ultieme creatieve tool. Bestel vandaag nog en ervaar ongeëvenaarde beeldkwaliteit, geavanceerde functies en duurzaamheid in één compacte body.

Panasonic Lumix S5IIX: De Kracht van Innovatie

De Panasonic Lumix S5IIX is speciaal ontworpen voor professionele contentmakers. Deze full-frame camera biedt dezelfde 24,2 MP CMOS-sensor en geüpdatete processor als de S5II, met extra functies voor video-opnamen van hoge kwaliteit.

Video van Cinemakwaliteit

De Lumix S5IIX ondersteunt 6K30p en onbeperkte 4K-video-opnamen. Geavanceerde videofuncties zoals HDMI RAW-uitvoer, USB-SSD-opname en ProRes-opname maken deze camera ideaal voor videografen. Het Active I.S. systeem zorgt voor stabiele beelden, zelfs tijdens het lopen.

Nauwkeurige Autofocusprestaties

Met het Phase Hybrid AF-systeem en 779 fasedetectiepunten biedt de S5IIX snelle en nauwkeurige scherpstelling. Dit betrouwbare autofocussysteem is perfect voor situaties met weinig licht of tegenlicht, waardoor diverse scènes probleemloos vastgelegd kunnen worden.

Robuust en Weerbestendig Ontwerp

De magnesiumlegering behuizing van de Lumix S5IIX is duurzaam en weerbestendig, geschikt voor gebruik in barre weersomstandigheden. Een ingebouwde koelventilator maakt langdurig opnemen mogelijk zonder oververhitting.

Geavanceerde Connectiviteitsopties

De Lumix S5IIX biedt dubbele UHS-II SD-kaartsleuven, een USB-C-poort en een volledige HDMI-A-poort voor verbeterde flexibiliteit. De camera ondersteunt ook livestreaming, USB-tethering en bedrade IP-streaming, ideaal voor moderne contentcreators.

Dual Native ISO voor Uitzonderlijke Resultaten

Het Dual Native ISO-systeem biedt uitgebalanceerde prestaties met weinig ruis en hoge gevoeligheid. Hierdoor worden in diverse lichtomstandigheden optimale resultaten behaald.

Draadloze Connectiviteit en Slimme Bediening

Met Bluetooth Low Energy (5.0) en wifi-ondersteuning is een stabiele verbinding met smartphones en tablets mogelijk. De Lumix Sync-app biedt handige functies zoals draadloze beeldoverdracht en opnamen op afstand.

Creatieve Video- en Fotofuncties

Geniet van functies zoals realtime LUT, live bijsnijden tijdens video-opnamen en verschillende fotoverhoudingen. De S5IIX biedt ook Color Shading Compensation voor het corrigeren van verkleuringen en is compatibel met Lumix Tether voor opnamen op afstand via USB.

Ultieme Videobeleving

De Panasonic Lumix S5IIX biedt professionele videofuncties zoals HDMI RAW-uitvoer, USB-SSD-opname en ProRes-opname. Deze geavanceerde mogelijkheden maken het de ideale keuze voor filmmakers en vloggers.

Bestel Nu en Profiteer van Kassakorting

Profiteer van de Panasonic Lumix Summer 2024 en ontvang tot € 300,- directe kassakorting bij aankoop van geselecteerde modellen. Bestel de Lumix S5II of S5IIX en breng jouw creatieve visie tot leven.

Terug naar boven