Fuji GFX Cashback Voorjaar

Nieuwe X I Fujifilm GFX Cashback Voorjaar: Ontvang Tot €1.600 Cashback bij Aanschaf van Geselecteerde Fuji GFX Camera’s en Objectieven

Maximaal voordeel tijdens de Fujifilm GFX Cashback Voorjaar actie.

Bent u op zoek naar de ultieme fotografie-ervaring? Grijp dan nu uw kans tijdens de Fujifilm GFX Cashback Voorjaar promotie Tot en met 31 maart 2024 profiteert u van uitzonderlijke cashback-aanbiedingen op geselecteerde producten binnen de X I GFX-serie van Fujifilm. Maak kennis met ongeëvenaarde beeldkwaliteit en ontvang een aantrekkelijke korting bij aanschaf van een camera of objectief uit onze GFX-serie.

Cashback Details: Ontvang tot €1.600 Korting

Tijdens deze exclusieve promotieperiode kunt u tot wel €1.600 aan cashback ontvangen bij aankoop van een van de deelnemende producten. Bekijk hieronder de lijst met producten en de bijbehorende cashback:

  • FUJIFILM GFX100S: €1.600 Cashback
  • FUJIFILM GFX50S II Body: €1.000 Cashback
  • FUJIFILM GFX50S II / GF35-70mm F4.5-5.6 WR Kit: €1.000 Cashback
  • FUJINON GF23mmF4 R LM WR: €500 Cashback
  • FUJINON GF80mmF1.7 R WR: €500 Cashback
  • FUJINON GF110mmF2 LM WR: €600 Cashback
  • FUJINON GF32-64mmF4 R LM WR: €500 Cashback
  • FUJINON GF45-100mm F4 R LM OIS WR: €500 Cashback
  • FUJINON GF100-200mmF5.6 R LM OIS WR: €400 Cashback

Hoe Claimt U Uw Cashback?

Het proces om uw cashback te ontvangen is eenvoudig. Na aanschaf van een van de deelnemende producten kunt u uw cashback direct online aanvragen. Wees er snel bij, want claims kunnen worden ingediend tot uiterlijk 30 april 2024. Alle details en het indienen van claims zijn te vinden op onze officiële promotiepagina op www.fujifilm-x.com vanaf 1 februari 2024.

Voorwaarden en Promotie Materialen

In de bijlage van deze nieuwsbrief vindt u de Algemene Voorwaarden van de Fuji GFX Cashback Voorjaar Promotie. Hierin staan alle details over de promotieperiode, deelnemende producten en het claimproces. Daarnaast bieden wij ook een aantal aantrekkelijke banners aan, speciaal ontworpen voor online promotie. Profiteer optimaal van deze unieke kans en deel het nieuws met uw netwerk.

Waarom Kiezen voor Fujifilm GFX Camera’s en Objectieven?

Fujifilm staat bekend om zijn toonaangevende technologie en innovatie op het gebied van fotografie. De GFX-serie biedt fotografen de mogelijkheid om verbluffende beelden vast te leggen met ongekende details en kleurnauwkeurigheid. Maak de stap naar professionele fotografie en ervaar de voordelen van de Fuji GFX-serie, nu met extra voordeel dankzij de Cashback Voorjaar Promotie.

Grijp deze kans en investeer in de toekomst van uw fotografie. Ontvang niet alleen topkwaliteit apparatuur, maar ook aanzienlijke cashback. Haal het maximale uit uw fotografische mogelijkheden met de Fuji GFX Cashback Voorjaar Promotie. Bezoek onze website vanaf 1 februari 2024 voor alle details en profiteer van deze unieke aanbieding.

Link naar de claimpagina van GFX

Terug naar boven