Olympus

Olympus en Hafo, een samenwerking die al meer dan 100 jaar bestaat. Ontdek de wereld van Olympus bij Foto Hafo

Welkom bij Foto Hafo, uw vertrouwde partner voor hoogwaardige fotografieproducten. Wij zijn verheugd om u kennis te laten maken met ons uitgebreide assortiment Olympus-producten. Als officiële dealer van Olympus bieden wij u een breed scala aan geavanceerde camera’s, objectieven en accessoires die uw fotografische mogelijkheden naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Olympus, opgericht in 1919 als microscoopfabrikant onder de naam Takachiho Seisakusho, heeft een rijke geschiedenis in de wereld van optica. In 1921 werd de naam Olympus geregistreerd en begon het bedrijf zich ook te richten op het vervaardigen van hoogwaardige objectieven. Vanaf 1934 produceerde Olympus de eerste Zuiko-cameraobjectieven, die bekend stonden om hun uitstekende optische prestaties.

In 1936 lanceerde Olympus zijn allereerste camera, de Semi-Olympus I, waarmee het merk zijn stempel drukte op de fotografiewereld. Sindsdien heeft Olympus voortdurend innovatieve camera’s en apparatuur ontwikkeld die geliefd zijn bij zowel amateurs als professionals. Een van de bekendste modellen uit het verleden is de PEN-camera, die in 1959 werd geïntroduceerd. Als eerbetoon aan deze iconische serie hebben we nu ook de PEN-F digitale camera, die de essentie van het verleden combineert met geavanceerde technologieën van vandaag.

In 1973 introduceerde Olympus de revolutionaire OM-serie, bestaande uit compacte en draagbare spiegelreflexcamera’s. Deze camera’s werden al snel geprezen om hun uitstekende beeldkwaliteit en gebruiksgemak. In 1991 zag de legendarische Olympus Mju compactcamera het daglicht, waardoor fotografie toegankelijk werd voor een breed publiek. En in 1996 introduceerde Olympus zijn eerste digitale camera, de Camedia C-400L, waarmee ze voorop liepen in de digitale revolutie.

Olympus bleef evolueren en in 2003 maakten ze hun comeback op de markt van spiegelreflexcamera’s met de volledig digitale E-1. Deze camera bood fotografen ongekende mogelijkheden en was het begin van een nieuwe generatie Olympus-apparatuur.

Vandaag de dag is Olympus trots om een prachtige reeks systeemcamera’s aan te bieden in de OM-D-serie. Deze camera’s combineren baanbrekende technologieën met een compact en stijlvol ontwerp, waardoor ze perfect zijn voor zowel amateurs als professionele fotografen. Daarnaast hebben we de Tough-serie, een lijn van robuuste en weerbestendige compactcamera’s die ideaal zijn voor avontuurlijke fotografen die de wereld willen verkennen.

Bij Foto Hafo staan we klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte Olympus-camera, objectieven en accessoires die aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen u voorzien van deskundig advies en technische ondersteuning.

Als officiële dealer van Olympus hebben we directe toegang tot het volledige assortiment producten. Of u nu op zoek bent naar een krachtige systeemcamera, een veelzijdige lens of andere accessoires, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw fotografische visie tot leven te brengen. Bovendien bieden we exclusieve aanbiedingen en promoties aan, zodat u kunt profiteren van geweldige deals op uw favoriete Olympus-producten.

Ontdek de wereld van Olympus bij Foto Hafo en laat uw creativiteit de vrije loop. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen. Samen zullen we uw fotografie naar nieuwe hoogten tillen.

[Metabeschrijving: Ontdek de wereld van Olympus bij Foto Hafo – uw betrouwbare partner voor hoogwaardige camera’s, objectieven en accessoires.]