Scannen van analoog beeldmateriaal: 35mm kleinbeeld, 120mm middenformaat of 4×5 inch. Scans met de Fujifilm Frontier SP-3000

Fotovaklab scannen

Hoogwaardige filmscans met de Fujifilm Frontier SP-3000

Bij Foto Hafo bieden we professionele scanservices aan met behulp van de Fujifilm Frontier SP-3000, ook wel bekend als de heilige graal onder filmscanners. Of je nu 35mm kleinbeeldfilms, middenformaatfilms (120/220mm) of dia’s hebt, wij kunnen ze digitaliseren in verschillende formaten, zoals 4.5 x 6, 6 x 6 en 6 x 7, en in kleur, zwart-wit of dia.

Verschillende scankwaliteiten

We bieden verschillende scankwaliteiten aan, afhankelijk van je behoeften. Voor kleinbeeldfilms (135mm) kunnen we scannen in 4 JPG (1205 x 1795 pixels), 16 JPG (2398 x 3602 pixels) en 32 JPG (3602 x 5398 pixels). Voor middenformaatfilms kunnen we scannen in 4 JPG (1795 x 1795 pixels), 16 JPG (2386 x 2386 pixels) en 32 JPG (3602 x 3602 pixels, gebaseerd op 6×6 formaat).

Kleurprofiel en compressie

Bij het scannen van films hangen we een sRGB-profiel aan de ruwe scan vanuit de SP-3000 scanner. Standaard leveren we de bestanden in het hoogste JPG-formaat, maar op verzoek kunnen we ook in BMP/Tiff leveren (houd er rekening mee dat er geen kleurprofiel is gekoppeld aan BMP-bestanden).

Digitalisering van vlakfilm (4×5″) en foto’s

Heb je met een technische camera gewerkt en wil je de vlakfilm digitaal verwerken? We kunnen ook vlakfilm scannen en digitaliseren. De scans worden standaard gemaakt in een resolutie van 3543 x 4518 pixels (sRGB, JPG), maar op verzoek kunnen we ook in hogere resoluties scannen. Voor het scannen van fysieke foto’s bieden we ook uitgebreide mogelijkheden. Of het nu gaat om het oude fotoalbum van oma of individuele foto’s, wij kunnen ze omzetten in digitale bestanden (sRGB, JPG) en leveren in verschillende formaten, zoals 10×15, 20×30 en 30×45 met een resolutie van 300 DPI. Op verzoek kunnen we ook andere formaten en Tiff-bestanden leveren. Bij grotere aantallen gelden kortingen op de normale scanprijs en op verzoek kunnen we beschadigde bestanden bijwerken.

Fotovaklab Scannen

Flexibele leveringsopties

Bij Foto Hafo begrijpen we dat je jouw gescande foto’s graag op verschillende manieren ontvangt. Daarom bieden we flexibele leveringsopties aan, zoals het leveren op DVD, USB of het versturen via WeTransfer.

Profiteer van hoogwaardige scanservices

Kies voor de professionele scanservices van Foto Hafo en geniet van hoogwaardige digital scans.

eenvoudige scanservices voor je films en foto’s. Met onze geavanceerde technologieën en deskundigheid zorgen we voor nauwkeurige en gedetailleerde scans die de essentie van je originele beelden vastleggen. Of het nu gaat om het digitaliseren van je kostbare herinneringen of het archiveren van historische foto’s, wij bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing.

Scannen van films

Met onze hoogwaardige scanners kunnen we verschillende filmformaten scannen, waaronder 35mm kleinbeeldfilms en middenformaatfilms. Onze deskundige laboranten gebruiken geavanceerde apparatuur en zorgvuldige procedures om de beste resultaten te garanderen. We kunnen scannen in verschillende resoluties en bieden diverse bestandsformaten aan. Je scan krijgt de digitalisering die aan jouw behoeften voldoet.

Scannen van fysieke foto’s

Heb je oude foto’s gevonden die je wilt bewaren of delen met anderen? Onze professionele fotoscanners kunnen je fysieke foto’s omzetten in digitale bestanden van hoge kwaliteit. We kunnen foto’s van verschillende formaten scannen. Daarbij bieden we opties zoals het retoucheren van beschadigde foto’s, het aanpassen van kleurbalans om de beste resultaten te bereiken.

Kwaliteit en precisie

Kortom bij Foto Hafo streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze scanservices. We gebruiken geavanceerde technologieën en volgen strikte kwaliteitscontroleprocedures om ervoor te zorgen dat elke scan nauwkeurig, helder en levendig is. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat elke afbeelding met zorg wordt behandeld en dat de details en kleuren trouw worden gereproduceerd.

Flexibele opties en snelle doorlooptijd

We begrijpen dat je graag snel toegang wilt hebben tot je gescande beelden. Daarom bieden we flexibele opties voor de levering van je digitale bestanden. Of je nu kiest voor levering via e-mail, cloudopslag of fysieke media, wij zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je gescande beelden.

Ontdek de voordelen van scannen bij Foto Hafo

Bij Foto Hafo zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige scanservices die aan jouw verwachtingen voldoen. Al met al of het nu gaat om het digitaliseren van films of fysieke foto’s, we zorgen ervoor dat elk beeld met zorg wordt behandeld. Je zult tevreden zijn met het resultaat. Ontdek vandaag nog de voordelen van scannen bij Foto Hafo en bewaar je kostbare herinneringen voor altijd.

Wist je dat we al je foto’s ook zelf afdrukken? Neem eens een kijkje bij onze onlinefotoservice

Terug naar boven