Ontdek de kwaliteit van onze Fotoprints

Ervaar de kwaliteit van onze hoogwaardige fotoprints. Snelle 1-uurs service en uitstekende kwaliteit met onze Fuji Frontier LP5700R-printer

Foto’s afdrukken is onze passie!

Bij ons staat fotoafdrukken centraal. Met behulp van onze geavanceerde Fuji Frontier LP5700R kunnen we al je wensen realiseren. Of je nu op zoek bent naar prints van professionele kwaliteit of snelle afdrukken in één uur, wij staan voor je klaar.

Fujifilm Frontier LP5700R

Eigenschappen van onze Vakprints

Onze vakprints worden gedrukt op Fujicolor Crystal Archive HD Supreme papier, met een glanzend of mat oppervlak en een stevige drager. Hierdoor ben je verzekerd van foto’s met een uitstekende kwaliteit en een levensduur van meer dan 100 jaar. We werken met het kleurprofiel sRGB, maar als je een ander profiel wilt gebruiken, kun je dit aangeven.

Exacte papierformaten voor nauwkeurige afdrukken

Bij het opmaken van je foto’s is het belangrijk om rekening te houden met de exacte papierformaten. Houd er echter rekening mee dat er mogelijk een klein deel van de foto wordt afgesneden om ervoor te zorgen dat er geen witte randen zijn. Als je belangrijke elementen zoals tekst wilt behouden, plaats ze dan niet te dicht bij de rand.

Optimale kwaliteit met 300 dpi en exacte formaten

Voor optimale kwaliteit raden we aan om je bestanden op te maken met een resolutie van 300 dpi en gebruik te maken van de exacte papierformaten. Hierdoor heb je volledige controle over hoe je foto’s worden afgedrukt. Zelfs als je een afwijkend formaat nodig hebt, zoals 6 x 9 cm, kun je een bestand maken met de exacte maat en de foto erin plaatsen. Op deze manier behoud je de volledige controle over de compositie.

ICC-profielen voor precisie en printkwaliteit

Voor serieuze amateurs en professionele fotografen bieden we ICC-profielen van ons Fuji-papier aan. Het gebruik van ICC-profielen geeft je meer controle over de printkwaliteit en zorgt ervoor dat je foto’s eruitzien zoals je ze hebt bedoeld. Als je niet bekend bent met ICC-profielen, raden we aan om sRGB te gebruiken om teleurstellingen te voorkomen.

Fotovaklab vakprints fotoprints

Bestel eenvoudig online via onze website

Met onze onlinefotoservice.nu website kun je nu eenvoudig je foto’s digitaal bestellen. Upload je bestanden en kies de gewenste opties. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige verwerking, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van je fotoprints.

Ervaar de kwaliteit van onze fotoprints

Laat je foto’s tot leven komen met onze hoogwaardige fotoprints. Of je nu professionele afdrukken nodig hebt voor tentoonstellingen of snelle afdrukken voor persoonlijk gebruik, wij zorgen voor de beste resultaten.

Bestel vandaag nog je fotoprints via onze onlinefotoservice.nu website en ontdek de schoonheid van gedetailleerde en levendige afdrukken. Bij ons staat jouw tevredenheid voorop, dus vertrouw op onze expertise voor al je fotoprintbehoeften.

Terug naar boven