Canon

Ontdek Canon – Innovatie en Kwaliteit in de fotografie

Toonaangevend merk op het gebied van fotografie, bekend om zijn innovatieve camera’s en hoogwaardige optische technologieën. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1933, heeft Canon zich voortdurend ontwikkeld en is het uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de fotografiewereld.

Een rijke historie in de wereld van fotografie

Canon heeft een indrukwekkende historie in de wereld van fotografie. Het begon allemaal met de Kwanon-camera, die in 1934 werd geïntroduceerd, al gauw kwamen ze met een Spiegelreflex en in 1971 betraden ze de professionele markt met de legendarische F-1. Autofocus kwam met de EOS serie in 1987 (hoewel ze al een eerdere poging gedaan hadden met de FD 35-70 f4.0). In 1992 betraden ze met de Powershot 600 de digitale markt.

Sindsdien is er voortdurend geïnnoveerd en zijn grenzen verlegd op het gebied van fotografische technologie. Het merk heeft talloze camera’s en lenzen ontwikkeld die bekend staan om hun uitstekende beeldkwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Canon EOS R Systeem
Canon Objectieven

Innovatieve camera’s voor elke fotograaf

Canon biedt een breed scala aan camera’s die voldoen aan de behoeften van zowel amateurs als professionals. Of u nu een beginnende fotograaf bent die net de wereld van fotografie verkent. Een doorgewinterde professional die op zoek is naar geavanceerde functies en prestaties, Canon heeft de juiste camera voor u.

Met het gebruik van geavanceerde sensortechnologie, krachtige beeldprocessoren en een uitgebreid assortiment lenzen, bieden ze camera’s die prachtige beelden vastleggen met levendige kleuren en indrukwekkende details. Of het nu gaat om landschapsfotografie, portretten, actiemomenten of videografie, de camera’s staan garant voor uitstekende prestaties in elke situatie.

Canon Spiegelreflex
Canon Compactcamera

Optische technologieën van topkwaliteit

Canon staat bekend om zijn hoogwaardige optische technologieën. Het merk produceert hoogwaardige lenzen die fotografen een unieke kijk op de wereld geven. Van groothoeklenzen tot telelenzen, elk objectief is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om scherpe, heldere en gedetailleerde beelden te leveren.

Daarnaast investeren ze continu in onderzoek en ontwikkeling om de grenzen van de fotografische mogelijkheden te verleggen. Innovaties zoals beeldstabilisatie, snelle autofocus en draadloze connectiviteit hebben Canon-camera’s naar nieuwe hoogten gebracht. Fotografen zijn daardoor in staat gesteld om hun creatieve visie volledig tot uiting te brengen.

Canon Toebehoren
Canon Acties

Vertrouw op Canon voor uw fotografische behoeften

Of u nu een enthousiaste hobbyfotograaf bent of een professionele fotograaf, Canon biedt hoogwaardige camera’s en lenzen die u helpen uw fotografische doelen te bereiken. Met een combinatie van innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid is Canon een merk dat wereldwijd wordt vertrouwd door fotografen van alle niveaus.

Canon Video
Canon EOS M Systeem

Ontdek het merk Canon

Canon en laat u inspireren door de mogelijkheden die het biedt. Of het nu gaat om het vastleggen van onvergetelijke momenten. Het verkennen van creatieve expressie of het documenteren van de wereld om ons heen, Canon staat klaar om u te ondersteunen op uw fotografische reis.

Canon’s filosofie is ‘samen leven en werken aan een gemeenschappelijk doel’ en met de onaflatende stroom ideeën en vernieuwingen houden ze een toppositie binnen de industrie. Canon staat voor betrouwbare, stijlvolle en geavanceerde technologieën.

Canon Hero Banner