DJI RS 4 Pro

De DJI RS 4 Pro is een lichtgewicht gimbal voor solo-cinematografen, met een draagvermogen van 4,5 kilogram en verbeterde stabilisatie.

 869.00

Winkel:Tijdelijk uitverkocht
Webshop:Tijdelijk uitverkocht
- +

Mail me als het product weer op voorraad is!

De Perfecte Gimbal voor Solo-Cinematografen

De DJI RS 4 Pro is een lichtgewicht gimbal, ontworpen voor solo-cinematografen, met een draagvermogen tot 4,5 kilogram.

De DJI RS 4 Pro is een verbeterde versie van de DJI RS 4 en biedt extra stabiliteit en duurzaamheid. Deze gimbal, ontworpen voor solo-cinematografen, maakt het mogelijk om professionele en creatieve beelden vast te leggen. Dankzij het draagvermogen tot 4,5 kilogram, kunnen diverse camera-lens-combinaties gebruikt worden.

Stabieler dan Voorheen

Met de DJI RS 4 Pro worden stabielere beelden gemaakt dan ooit tevoren. Dit komt door de aangebrachte Teflonlaag op alle assen, waardoor er minder frictie ontstaat en het uitbalanceren van de camera soepeler gaat. Zo kan tot op de millimeter nauwkeurig de camera op de gimbal ingesteld worden.

De gimbal kan camera-lens-combinaties aan van 4,5 kilogram. De tilt-assen zijn verlengd met 8,5 millimeter, wat de gimbal beter uitgebalanceerd maakt. De DJI RS 4 Pro beschikt ook over een “Vehicle”-modus, die voertuigtrillingen en bewegingen door de wind vermindert. Hierdoor worden nog vloeiendere beelden gerealiseerd.

Gebruiksvriendelijke Bedieningen

De DJI RS 4 Pro heeft een gebruiksvriendelijke bediening. Op het OLED-touchscreen kunnen eenvoudig de huidige modi worden afgelezen, gekozen en vergrendeld. De horizontale plaat is vernieuwd en eenvoudig los te maken en in de verticale stand te zetten. Zo kan in een handomdraai verticaal gefilmd worden.

De bediening wordt met de Focus Pro Motor nog makkelijker. In de Zoom-modus kan Power Zoom uitgevoerd worden voor PZ-lenzen, en is toegang tot Clear Image Zoom en externe focusmotorzoom mogelijk. Dit zorgt voor een nog nauwkeurigere scherpstelervaring.

Alle Kanten Uit met Creativiteit

Met de gimbal kunnen verschillende modi worden gebruikt, zoals First Person View, Track, Motionlapse en Panorama. Hierdoor kan alle kanten opgegaan worden met creativiteit. Met behulp van ‘Dual-Mode-Bluetooth’ technologie kunnen camerasluiter en lenszoom bepaald worden. Dit hoeft slechts één keer ingesteld te worden en hoeft na opstarten niet meer opnieuw geactiveerd te worden.

Voor nog meer controle over de lens, kan de optionele DJI Focus Pro Motor aangeschaft worden. Dit biedt extra mogelijkheden voor nauwkeurige focus en zoom.

Haal Alles eruit

Om echt alles uit de gimbal te halen, kunnen optionele accessoires aangeschaft worden. Met de DJI RS BG670 batterijgrip kan tot wel 29,5 uur gewerkt worden. De Ronin Image Transmitter biedt meer mogelijkheden, zoals ActiveTrack 4.0, live feeds en optimale gimbalbediening.

Kenmerken van de DJI RS 4 Pro

  • In een handomdraai ingesteld en beginnen
  • Volledige controle over zoom, focus en diafragma
  • Onderwerpen nog beter in focus krijgen en volgen
  • Kan een camera-lens-combinatie van 4,5 kilogram aan
  • Beter uitgebalanceerd zorgt voor stabielere beelden
  • Creativiteit met Motionlapse, Track, Panorama
  • Monitoren via je smartphone
  • Werk maar liefst 12 uur lang (met optionele batterijgrip tot 29,5 uur)

Inhoud van de Verpakking

  • DJI Ronin RS 4 Pro
  • BG30 batterijgrip
  • USB-C laadkabel (40 cm)
  • Steun voor lensbevestiging
  • Verlengde greep/statief (metaal)
  • Snelkoppelingsplaat (Arca-Swiss/Manfrotto)
  • Multi-camerabedieningskabel (USB-C, 30 cm)
  • Schroevenset
  • Opbergtas

Conclusie

De gimbal biedt een uitgebreide set functies die elke solo-cinematograaf zal waarderen. Van de verbeterde stabilisatie tot de lange batterijduur en de veelzijdigheid in opnamemodi, deze gimbal is ontworpen om het werk van filmmakers naar een hoger niveau te tillen. Met de meegeleverde accessoires en de DJI Focus Pro motor biedt de RS 4 Pro alles wat nodig is voor professionele opnames.

Met de gimbal wordt het maken van professionele video’s eenvoudiger en efficiënter. Of je nu een ervaren filmmaker bent of net begint, deze gimbal biedt de tools die nodig zijn om creatieve visies te realiseren.

 

Merk

Soort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI RS 4 Pro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven