DJI RS 4 Pro Combo

De DJI RS 4 Combo is een lichtgewicht gimbal, ontworpen voor solo-cinematografen, met een draagvermogen tot 3 kilogram.

De DJI RS 4 Pro Combo is een lichtgewicht gimbal, speciaal ontworpen voor solo-cinematografen. Met een draagvermogen tot 3 kilogram is deze gimbal geschikt voor diverse camera’s en biedt het flexibiliteit voor verschillende projecten.

 1,099.00

Winkel:Levertijd 6 dagen
Webshop:Levertijd 6 dagen
- +

Mail me als het product weer op voorraad is!

De Perfecte Gimbal voor Solo-Cinematografen

De DJI RS 4 Combo is een lichtgewicht gimbal, ontworpen voor solo-cinematografen, met een draagvermogen tot 3 kilogram.

De DJI RS 4 Pro Combo is een lichtgewicht gimbal, speciaal ontworpen voor solo-cinematografen. Met deze gimbal kunnen creatieve content makers op een professionele manier hun werk vastleggen. Door het draagvermogen tot 3 kilogram is de RS 4 Pro geschikt voor diverse camera’s. Hierdoor wordt flexibiliteit geboden voor verschillende projecten.

Verbeterde Batterijduur en Verticale Opnamemogelijkheden

De RS 4 Pro heeft een verbeterde batterij die tot ongeveer 29,5 uur meegaat. Dit zorgt ervoor dat lange opnamesessies zonder onderbrekingen mogelijk zijn. Een andere opmerkelijke functie is de ondersteuning voor native verticale opnamen. Hierdoor kan snel tussen horizontaal en verticaal filmen worden geschakeld, zonder dat extra accessoires nodig zijn.

Geautomatiseerde Vergrendelingen en Verbeterde Stabilisatie

Ten opzichte van zijn voorganger is de stabilisatie aanzienlijk verbeterd. Dit resulteert in vloeiendere beelden, zelfs bij snelle bewegingen. De assenvergrendeling en de schermvergrendeling zijn volledig geautomatiseerd. Dit vereenvoudigt het gebruik en verhoogt de efficiëntie tijdens het filmen.

Bluetooth Draadloze Bediening en Gimbal-modi

Met de Bluetooth draadloze bediening kan de camera vanaf de RS 4 Pro worden bediend. Zo kan bijvoorbeeld een powerzoomlens via Bluetooth worden aangestuurd. De gimbal-modi kunnen eenvoudig worden aangepast. Dit maakt het mogelijk om snel te schakelen naar FPV-modus, 3D Roll, 360-modus of gebruikersvoorinstellingen. Hierdoor kan snel worden gereageerd in diverse situaties, wat de perfecte opname mogelijk maakt.

Inhoud van de doos

De RS 4 Combo wordt geleverd met de DJI Focus Pro motor, waarmee de focus of zoom gemakkelijk kan worden bediend. De set bevat:

  • 1 x Gimbal
  • 1 x BG21 Accugreep
  • 1 x Snelkoppelingsplaat (Arca-Swiss/Manfrotto)
  • 1 x Verlengde greep/statief (kunststof)
  • 1 x Hendel met een wijde greep
  • 1 x Lensbevestigingssteun
  • 2 x Multi-camerabedieningskabel (USB-C, 30 cm)
  • 1 x USB-C laadkabel (40 cm)
  • 1 x Schroevenset
  • 1 x Draagkoffer
  • 1 x Focus Pro-motor
  • 1 x Stanghouderset Focus Pro-motor
  • 1 x Sticker FIZ
  • 1 x Sticker met DJI-logo
  • 1 x Focus tandwielstrip

Lichtgewicht Ontwerp en Gebruiksgemak

De DJI RS 4 Pro Combo is ontworpen met de solo-cinematograaf in gedachten. Het lichtgewicht ontwerp maakt langdurig gebruik mogelijk zonder vermoeidheid. De gebruiksvriendelijke interface en de geautomatiseerde functies zorgen ervoor dat de gebruiker zich volledig kan concentreren op het filmen.

Conclusie

De DJI RS 4 Pro Combo biedt een uitgebreide set functies die elke solo-cinematograaf zal waarderen. Van de verbeterde stabilisatie tot de lange batterijduur en de veelzijdigheid in opnamemodi, deze gimbal is ontworpen om het werk van filmmakers naar een hoger niveau te tillen. Met de meegeleverde accessoires en de DJI Focus Pro motor, biedt de RS 4 Pro Combo alles wat nodig is voor professionele opnames.

Met de DJI RS 4 Pro Combo wordt het maken van professionele video’s eenvoudiger en efficiënter. Of je nu een ervaren filmmaker bent of net begint, deze gimbal biedt de tools die je nodig hebt om je creatieve visie te realiseren.

 

Merk

Soort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI RS 4 Pro Combo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven