Bresser Spiegeltelescoop 130/650 EQ3

Ontdek de kosmos met de Bresser Spiegeltelescoop 130/650 EQ3. Unieke randscherpte, waterdicht ontwerp en comfortabel voor brildragers.

 279.00

Winkel:Tijdelijk uitverkocht
Webshop:Tijdelijk uitverkocht
- +

Mail me als het product weer op voorraad is!

Verken het Heelal met de Bresser Spiegeltelescoop 130/650 EQ3

Maak kennis met de Bresser Spiegeltelescoop 130/650 EQ3, ontworpen voor een buitengewone astronomische ontdekkingsreis. Dit paradepaardje biedt niet alleen krachtige prestaties, maar ook ongekend comfort.

Een Blik van Dichtbij – Grote Oogafstand en Geschikt voor Brildragers

Geniet van een comfortabele blik op de sterrenhemel met de grote oogafstand van de Bresser Spiegeltelescoop. Ook brildragers ervaren moeiteloos de pracht van het heelal dankzij de geschikte aanpassingen.

Panoramisch Genot – 52° Schijnbaar Gezichtsveld

Met een indrukwekkend 52° schijnbaar gezichtsveld dompelt de Bresser telescoop je onder in een panoramische ervaring, waarbij je de kosmische pracht in zijn volle omvang kunt waarnemen.

Scherpte tot aan de Rand – Unieke Hoge Randscherpte

Zelfs bij snelle telescopen biedt de Bresser 130/650 EQ3 unieke hoge randscherpte, waardoor geen enkel kosmisch detail aan je waarneming ontsnapt.

Contrastrijk Observeren – Gepatenteerde EMD-Coating

Maximaliseer het contrast in je observaties dankzij de gepatenteerde EMD-coating van de Bresser Spiegeltelescoop. Ontdek details die voorheen mogelijk aan het oog ontsnapten.

Voorkom Reflecties – Zorgvuldig Gezwarte Lensranden

De lensranden van de Bresser telescoop zijn zorgvuldig gezwart om ongewenste reflecties te voorkomen, waardoor je een onbelemmerd zicht hebt op het universum.

Duurzaam en Weerbestendig – Waterdichte Uitvoering en Roestvrijstalen Bus

De Bresser Spiegeltelescoop is niet alleen robuust gebouwd, maar ook waterdicht, gevuld met een inert medium om beslaan van binnenuit te voorkomen. De roestvrijstalen bus met conische veiligheidsgroef zorgt voor langdurige betrouwbaarheid.

Compleet Pakket – Stofkap Inbegrepen

Met een stofkap inbegrepen, biedt de Bresser 130/650 EQ3 een compleet pakket voor zorgeloos en langdurig gebruik. Bescherm je telescoop wanneer deze niet in gebruik is.

Merk

Soort

Vergroting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bresser Spiegeltelescoop 130/650 EQ3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven