Canon EOS R8 + RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM

Maak gebruik van onze Canon Inruil Promo en ontvang een extra inruilpremie bij aankoop of leasing van geselecteerde EOS R of RF-producten. Ruil eenvoudigweg een willekeurige camera of lens in en bespaar nog meer op je nieuwe Canon-apparatuur. Korting wordt in de winkelwagen verrekend.

Meer info vind u hier >

 1,999.00

Winkel:Uit voorraad leverbaar
Webshop:Direct leverbaar
- +

Canon EOS R8: Krachtig en Reisvriendelijk

De Canon EOS R8 + RF 24-50mm is de ideale metgezel voor fotografen en multimediacontentmakers. Met een 24,2 MP Full-Frame CMOS-sensor en DIGIC X-processor biedt de R8 verbluffende foto’s, 4K 60p 10-bits video en snelle autofocus.

Beeldkwaliteit in Detail: 24,2 MP Full-Frame Sensor

De combinatie van een krachtige 24,2 MP CMOS-sensor en DIGIC X-beeldprocessor levert beelden met een hoge resolutie en nauwkeurige kleuren. Met een ISO-bereik van 100-102.400, uitbreidbaar tot 204.800, presteert de R8 uitstekend in diverse lichtomstandigheden.

Videoprestaties: 4K60p en 10-bits Canon Log 3

Dompel jezelf onder in indrukwekkende videomogelijkheden. De R8 ondersteunt 6K oversampled UHD 4K 60p video-opname en biedt 4:2:2 10-bits opnamen. Canon Log 3-opties geven videomakers volledige creatieve controle.

Dual Pixel CMOS AF II: Snel en Nauwkeurig

Met 1053 automatische AF-punten biedt het geavanceerde Dual Pixel CMOS AF II-systeem extreem snelle en nauwkeurige scherpstelling. Van intelligente onderwerpherkenning tot scherpe focus tijdens burst- en video-opnamen, de R8 presteert altijd.

HDR PQ en Canon Log 3-opties

Kies tussen HDR PQ voor direct gebruik en Canon Log 3 voor geavanceerde videobewerking. De R8 biedt 10-bits kleurenbestanden compatibel met HDR-schermen voor nauwkeurige kleurweergave en dynamisch bereik.

Creatieve Compositie: Verticale Filmmodus

Pas filmrotatie-informatie aan voor verticale weergave op smartphones. Aspectmarkeringen helpen bij het behouden van de juiste compositie voor verschillende sociale-mediasites.

Livestreaming en Film Digital IS

Gebruik de R8 als een webcamera voor live video via UVC/UAC-compatibiliteit. Film Digital IS zorgt voor stabiele video-opnamen, zelfs bij handheld gebruik.

EVF en Variangle Touchscreen

De 2,36 m-dot OLED EVF biedt een heldere ooghoogte weergave, terwijl het 3,0-inch variangle touchscreen van 1,62 m intuïtieve composities mogelijk maakt.

Connectiviteitsopties: Draadloos en Bedraad

De Canon EOS R8 biedt diverse connectiviteitsopties, waaronder Bluetooth, Wi-Fi, USB-C, en een reeks fysieke poorten. Eenvoudige bediening en gegevensoverdracht voor ultiem gemak.

Multifunctionele Schoen: Innovatieve Accessoires

De volgende generatie multifunctionele schoen voegt functionaliteit toe en levert stroom aan accessoires. Een evolutie van de traditionele flitsschoen voor meer mogelijkheden.

Dagelijks Gebruik: Lichtgewicht en Compact

De RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM-lens is ontworpen voor dagelijks gebruik. Met een lichtgewicht en compact ontwerp is het de perfecte keuze voor verschillende scenario’s.

STM AF-stappenmotor: Vloeiende Autofocus

De STM AF-stappenmotor zorgt voor snelle, stille, en soepele autofocusprestaties, perfect voor zowel foto’s als video-opnamen.

Optische Beeldstabilisator: Scherpere Foto’s

De optische beeldstabilisator compenseert tot 4,5 stops camerabewegingen, waardoor scherpe foto’s uit de hand mogelijk zijn, zelfs bij weinig licht.

Scherpstelring: Directe Aanpassingen

De scherpstelring op de lenscilinder maakt directe aanpassingen mogelijk, waaronder sluitertijd en diafragma. Voeg een extra draaiknop toe aan uw creatieve controle.

Asferische Elementen en Coating

Twee asferische elementen en een Super Spectra Coating minimaliseren ghosting en flare, waardoor uw opnamen helder en contrastrijk zijn.

Ontdek de Canon EOS R8 met RF 24-50mm en breng uw creativiteit naar nieuwe hoogten. Compact, veelzijdig en prestatiegericht, deze combinatie biedt het beste van beide werelden voor fotografen en contentmakers.

Beeldsensor

Merk

Soort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Canon EOS R8 + RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven