GX800

Panasonic Selfie Panorama

Selfie Panorama


De Panasonic GX800 is uitgerust met een selfie panorama, selfies maakten we al, panorama’s ook en Panasonic heeft deze twee nu gecombineerd.
Een selfie maken is leuk, maar vaak zien we toch nog te weinig van de omgeving, ons hoofd neemt zoveel ruimte op in de foto, dat deze overal gemaakt had kunnen worden, van de achtergrond zien we nagenoeg niets.

 

Dit wordt opgelost met de Selfie Panorama, focus op uw gezicht en draai dan de camera om de omgeving te fotograferen.selfie panorama
(Panasonic GX800, Selfie Panorama, Achtergrond vaag)

Ultieme Selfie camera

Selfies zijn niet meer weg te denken in de huidige fotografie, en Panasonic heeft nog wat leuke manieren gevonden om de ultieme selfie te maken,
Zoals bijvoorbeeld: Slimming (slanker maken van het gezicht), Automatische foto maken als een tweede persoon zich in het beeld begeeft, Achtergrond scherp (veel scherptediepte) Achtergrond vaag (scherpte alleen op het gezicht), Gezicht modus (softwarematige onscherpte op alles behalve het gezicht)

 

Doordat de camera is uitgerust met DFD-technologie en gezichtsherkenning, stelt de camera uitermate snel scherp op het gezicht en zijn alle selfies superscherp.
Kan je niet bij de opnameknop? Zwaai dan met je hand voor je gezicht en de camera begint met aftellen en na 3 seconden maakt hij de foto.

 

Klik op onderstaande foto om meer over de Panasonic GX800 te weten te komen

GX800

Terug naar boven
X