Download Capture One Express FUJIFILM Gratis

In het bezit van een Fujifilm camera en fotografeer je in Raw?

 

Download dan de gratis Capture One Expres voor FUJIFILM gebruikers

 
Prijswinnende software voor beeldbewerking.
Capture One is ontwikkeld met de ambitie om creatieven in staat te stellen hun visie te realiseren. Door een soepele, efficiënte workflow is Capture One de keuze van de professional in imaging-software.
 
Capture One FUJIFILM biedt aangepaste camera-ondersteuning exclusief voor FUJIFILM. De erkende workflow-oplossing, uitzonderlijke kleurverwerking en precisiebewerking.
 
Capture One levert nu FUJIFILM filmsimulaties en tethering-ondersteuning. Voor een snelle en nauwkeurige workflow is Capture One’s toonaangevende tethered capture de juiste keuze. Het is betrouwbaar, flexibel en direct op uw computer vastgelegd, zodat u meteen een kijkervaring krijgt.
Professional Asset Management
Met de functies voor activabeheer in Capture One kunt u snel al uw afbeeldingen selecteren en ordenen. Dit maakt het proces eenvoudig, snel en efficiënt.
 
Geavanceerde kleurbewerking
Kleur is ongetwijfeld een van de belangrijkste aspecten van elke afbeelding. Met de natuurlijke kleuren en dynamische bewerkingstools van Capture One ervaart u nauwkeurige en moeiteloze kleurcorrectie.
 
Lagen
Voor precieze lokale aanpassingen kunnen lagen en maskeropties worden toegevoegd voor flexibele bewerking. Beheer de impact door de dekking van elke laag te wijzigen.
Terug naar boven
X