Voor een cursus fotografie kunt u zich wenden tot Foto Hafo. Wij zijn gespecialiseerd in foto- en videocamera’s van elk segment. Hierdoor vinden zowel de amateurfotograaf als de professional bij ons wat hun hartje begeert.

Vergroot uw vaardigheden met een cursus fotografie

Enige tijd geleden hebt u een nieuwe camera aangeschaft. Met een cursus fotografie leert u wat al die nieuwe knoppen en functies inhouden. Kijk bijvoorbeeld eens naar:

  • De macrofunctie waarmee u een insect gemakkelijk van dichtbij vastlegt;
  • De hoogte van de ISO-waarde, zodat u ruis tegengaat;
  • De instelmogelijkheden van de interne flitser.

Als u deze vaardigheden onder de knie hebt, is het prettig als u de foto’s ook op uw computer kunt bewerken. Daarom biedt Foto Hafo ook speciale cursussen op het gebied van fotobewerking.

Contact

Indien u interesse hebt in de cursus fotografie van Foto Hafo, dan legt u de gewenste cursus eenvoudig in de winkelwagen. Even langskomen in de winkel mag natuurlijk ook. Hier staan onze medewerkers voor u klaar met professioneel advies. Bovendien kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van onze acties en aanbiedingen. Heeft u nog overige vragen of opmerkingen? Belt u ons dan gerust: 070-3608804.

Terug naar boven
X