Groot formaat prints

Je eigen foto groot aan de muur

Formaten boven de 30 x 45 cm drukken wij af op onze professionele Epson Sure color printer.

De printer maakt gebruik 9 kleuren UltraChrome HDX inkt waarmee een hoge afdrukkwaliteit wordt behaald door de vernieuwde Epson TFP PrecisionCore-printkop die samenwerkt met de automatische spuitkopcontrolefunctie. Hierdoor kunnen we telkens een consistente kleurreproductie garanderen.

Kleurbereik

Met de Epson Sure Color worden uiterst nauwkeurige afdrukken geproduceerd met heldere en levendige kleuren. Ook heeft de prof inkjet printer een speciale zwartwitmodus (ABW). Hierdoor kunnen we prachtige zwartwit afdrukken te maken die voorzien zijn van diepe en rijke zwart tinten. Door de hoge dichtheid zijn de overgangen uiterst vloeiend tussen de verschillende tinten. Dit geweldige kleurbereik wordt allemaal mogelijk gemaakt doordat de printer gebruik maakt van de acht kleuren UltraChrome HD-inkt. Deze nieuwe inkt technologie biedt een brede dekking van Pantone®-gecertificeerde kleuren.

Fotovaklab Epson p8000

Exacte Papierformaten

Maak gebruik van exacte papierformaten bij het opmaken van je foto.
Wij printen dan je foto in de door u gevraagde maat.

Wij kunnen printen tot 44″ (100 cm breed)
Wilt u svp bestanden aanleveren van minimaal 180 dpi

Fotovaklab Fine Art Print

ICC Profielen

Wij gebruiken het ICC Profiel dat je aangeleverd hebt bij het bestand
Indien er geen profiel wordt gebruikt, kan het zijn dat de print afwijkt van hetgeen op uw scherm zichtbaar is. Als u op uw scherm afwijkingen ziet voor en na toewijzing van het profiel, kunt u in Photoshop (of een ander fotobewerkingsprogramma) de foto nog aanpassen voordat u het bestand aanlevert om te printen.

Wij adviseren nadrukkelijk het betreffende profiel te gebruiken om onaangename verrassingen te voorkomen.
Let op: een volledige overeenkomst is nooit mogelijk omdat schermen licht uitzenden, terwijl papier het absorbeert. Er zal dus altijd enige afwijking mogelijk zijn (in Photoshop kan je nog instellen papiersimulatie)
Het beeldscherm dient gekalibreerd te zijn voor een juiste weergave.

Download hier onze ICC profielen

Onlinefotoservice.nu

Bestel nu digitaal je foto’s via onze onlinefotoservice.nu