Panasonic DC-GH5 II + 12-60mm/3.5-5.6

Panasonic DC-GH5 II + 12-60mm/3.5-5.6
618708 – DC-GH5M2LE – 5025232921355

 1,779.00

Winkel:Tijdelijk uitverkocht
Webshop:Tijdelijk uitverkocht
- +

Mail me als het product weer op voorraad is!

Met geüpdatete videomogelijkheden en een verfijnd ontwerp, biedt de Panasonic Lumix GH5 II een beeldplatform van professionele kwaliteit voor fotografen die veelzijdige video- en fotomogelijkheden willen in één enkele compactcamera. Met een 20,3 MP Live MOS-sensor met AR-coating, neemt de camera DCI en UHD 4K op met het volledige sensorgebied en kan hij 10-bits 4:2:0 intern uitvoeren tot 60p, of 4:2:2 bij 30p. De GH5 II biedt onbeperkte video-opname voor minder downtime tijdens het filmen, en de camera wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde V-Log L voor opnamen met meerdere camera’s, waardoor het gemakkelijk is om de kleurtint af te stemmen op de beelden die zijn opgenomen door andere VariCam-serie camera’s. De meegeleverde DMW-BLK22-batterij levert ongeveer 410 opnamen per oplaadbeurt bij gebruik van de achterste monitor of elektronische zoeker, en de batterij met hoge capaciteit kan snel worden opgeladen met de meegeleverde USB 3.1 Type-C-kabel. U kunt de camera ook continu van stroom voorzien tijdens het maken van foto’s en video via de meegeleverde USB-kabel.

Een 3″ 1,84 m-dot TFT LCD-monitor aan de achterkant biedt flexibele framing, hoge zichtbaarheid en levendige kleuren om het bekijken vanuit verschillende hoeken te ondersteunen. Een bijgewerkt 5-assig sensorstabilisatiesysteem werkt met Lumix OIS-lenzen om Dual IS 2 te activeren voor zeer Effectieve correctie van trillingen. Voorheen beperkt tot 5 stops trillingsreductie, betekent dit nu dat u een sluitertijd van maximaal 6,5 stops kunt compenseren. Een Depth-from-Defocus autofocussysteem profiteert zowel van foto- als video-opnamemodi om een ​​snelle en nauwkeurige scherpstelling te garanderen. De GH5 II beschikt over herkenning van menselijk gezicht, ogen, hoofd, lichaam en dieren.De Deep Learning-technologie detecteert het oog en gezicht ongeveer twee keer zo snel als de GH5, zodat u zich kunt concentreren op de compositie van uw foto’s en video’s. Ontworpen voor hedendaagse makers en de gebruiksvriendelijke Lumix Sync-app voor smartphones en tablets biedt hoogwaardige livestreaming met minimale apparatuur. Livestreaming via een router is ook beschikbaar met Lumix Network Setting Softw zijn. Of het nu binnen of buiten is, alleen de camera en een smartphone zijn nodig om een ​​publiek te bereiken, waardoor de GH5 II een ideale camera is voor elektronische nieuwsgaring, reizen, evenementen, lezingen en live-commerce-toepassingen.

20,3 MP digitale live MOS-sensor met AR-coating en Venus Engine
Met een 20,3 MP Digital Live MOS-sensor met een nieuw ontwikkelde AR-coating, beschikt de GH5 II over een geëvolueerde Venus Engine Imaging Processor. Deze updates onderdrukken nevenbeelden en overstraling in scènes met tegenlicht, bieden een 25% groter dynamisch bereik en verbeteren de kleurgradatie en reproductie. Multipixel Luminance Generation-technologie maximaliseert de scherpte en reproduceert natuurgetrouw helder verlichte scènes. Het biedt uitstekende driedimensionale kleurcontrole en nauwkeurige technieken voor ruisonderdrukking voor opnamen met gevoeligheden tot ISO 25600. Het maakt ook opnamesnelheden tot 12 fps mogelijk met AF-S of handmatige scherpstelstanden.

4K-video-opname
De GH5 II biedt uitstekende videoprestaties voor professionele videografie en kan onbeperkt video opnemen in verschillende instellingen. Het kan DCI en UHD 4K 60p 4:2:0 10-bit opnemen en tegelijkertijd 4:2:2 10-bit via HDMI uitvoeren tijdens 4K 60p 4:2:0 10-bit interne opname. Een HDMI-poort is aanwezig op de camera voor uitvoer van hoge kwaliteit voor gebruik met externe monitoren en recorders. De camera biedt ook opnamen met een hoge bitsnelheid voor zeer gedetailleerde beelden zonder compressieartefacten.

Voor meer gevorderde gebruikers bieden meerdere beeldstijlen twee soorten Cinelike-gamma-presets in de Fotostijl. Met deze modi kunnen warme huidtinten of delicate nuances van licht en schaduw worden gereproduceerd zonder kleurgradatie over V-Log-opnames. De Cinelike D2-instelling geeft prioriteit aan dynamisch bereik, terwijl Cinelike V2 prioriteit geeft aan contrast. L. Monochrome S en L. Classic Neo zijn ook toegevoegd en al deze modi kunnen worden gebruikt voor anamorfe video-opnames.

De GH5 II is ontworpen als een uitbreidbaar systeem, met meerdere beschikbare opties om de video-opnamemogelijkheden te verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn een optionele XLR-microfoonadapter die XLR-ingangen en fysieke bedieningselementen biedt via een flitsschoenverbinding. Gebruikers kunnen ook standaard microfoons en koptelefoons gebruiken via de 3,5 mm in- en uitgangsaansluitingen.

Draadloze en bekabelde livestreaming
De gebruiksvriendelijke Lumix Sync-app is ontworpen voor ENG, reizen, evenementen, lezingen en live commerce-toepassingen en biedt livestreaming van hoge kwaliteit met minimale apparatuur. Of het nu binnen of buiten is, alleen de camera en een smartphone zijn nodig. Livestreaming via een router is ook beschikbaar met Lumix Network Setting Software. Bovendien wordt bekabelde USB-LAN IP-livestreaming ondersteund door een toekomstige firmware-update.

225-gebiedsdiepte-van-defocus autofocussysteem
De GH5 II is uitgerust met een supersnel en uiterst nauwkeurig autofocussysteem en bevat geavanceerde deep learning-technologie om specifieke onderwerpen te detecteren, waaronder mensen en snel bewegende dieren. Verbeterde trackingprestaties herkennen snel het gezicht en de ogen van bewegende onderwerpen en het menselijk lichaam tegen een achtergrond van bewegende onderwerpen. De camera blijft de persoon volgen, zelfs als hij of zij snel beweegt, de camera met de rug naar de camera toedraait, het hoofd kantelt of ver weg beweegt. Deze focusmethode van het type contrastdetectie komt zowel de foto- als de video-opnamemodus ten goede, evenals toepassingen voor het volgen van onderwerpen waarbij kleur, grootte en bewegingsvectoren worden gebruikt om de bewegende onderwerpen intelligent te vergrendelen en nauwkeurige scherpstelling te garanderen. Depth-from-Defocus-technologie biedt razendsnelle berekening van ruimtelijke informatie, waardoor het mogelijk is om uw opnamen direct en nauwkeurig vast te leggen.

Dubbele I.S. 2
Een verbeterde Dual I.S. helpt om de grootst mogelijke scherpte te bereiken bij het fotograferen uit de hand. 2-systeem combineert de sensor-shift-beeldstabilisatietechnologie van de camera met op lens gebaseerde beeldstabilisatie om een ​​breed scala aan bewegingstypen te compenseren en scherpere, duidelijkere beelden te maken. Dubbele I.S. 2 vereist het gebruik van compatibele Lumix-lenzen met O.I.S., en dit bijgewerkte stabilisatiesysteem stelt de GH5 Mark II in staat om 6,5 stops cameratrilling te compenseren.

Ontwerp

Een grote OLED Live View Finder heeft een indrukwekkende resolutie van 3,68 m-dot en een vergroting van 0,76x voor compositie op ooghoogte.
Een groter middel voor beeldcompositie en -weergave, de 3″ 1,84 m-dot TFT LCD-monitor aan de achterkant heeft een vrij-hoek, kantel-en-draaibaar ontwerp om weergave vanuit verschillende hoeken te ondersteunen. Het is ook een touchscreen, dat intuïtieve menu navigatie en instellingen controle.
Dubbele UHS-II SD-kaartsleuven bieden instellingen zoals Relay Recording om automatisch van kaart te wisselen wanneer een vol is; Back-upopname, waarbij dezelfde gegevens tegelijkertijd op beide kaarten worden opgeslagen; en Allocation Recording, waarmee u bepaalde bestanden op elke kaart kunt opslaan voor eenvoudigere organisatie.
De GH5 II is gemaakt van een magnesiumlegering met gegoten voor- en achterframes en heeft een duurzaam ontwerp dat ook uitgebreide afdichtingen bevat bij elke verbinding, wijzerplaat en knop om hem zowel spatwater- als stofdicht te maken en vorstbestendig tot 14°F.

6K en 4K FOTO
Voor gevallen waarin een zeer hoge framesnelheid nodig is om het beste moment vast te leggen, kunt u met 4K PHOTO 8MP-foto’s opnemen met 30 of 60 fps en biedt 6K PHOTO 18MP-foto’s met een opnamesnelheid van 30 fps. Beide fotomodi hebben een onbeperkte opnametijd en een pre-burst-modus neemt beelden op één seconde vóór en één seconde na het indrukken van de ontspanknop, zodat u uit maximaal 60 frames kunt kiezen.
Andere camerafuncties

Een mechanische spleetsluiter maakt een snelle maximale sluitertijd van 1/8000 sec mogelijk, evenals een topflitssynchronisatiesnelheid van 1/250 sec. Een elektronische sluiterfunctie maakt ook gebruik van een sluitertijd van 1/16.000 sec om beter te kunnen werken in heldere omstandigheden en met grotere diafragma-instellingen.
Afhankelijk van de lens die wordt gebruikt, levert de meegeleverde DMW-BLK22-batterij ongeveer 410 opnamen per lading bij gebruik van de achterste monitor of elektronische zoeker.

Een drietal nieuwe Photo Style-modi, waaronder L. Classic Neo voor een filmachtig effect met een zacht en nostalgisch gevoel, L. Monochrome S voor zwart-witportretten met een zachte uitstraling, Cinelike D2 die prioriteit geeft aan dynamisch bereik, en Cinelike V2 voor prioriteit geven aan contrast.
Vooraf geïnstalleerde V-Log L voor opnemen en bewerken van meerdere camera’s maakt het eenvoudig om de kleurtint af te stemmen op de beelden die zijn opgenomen met andere camera’s uit de VariCam-serie.

 

Beeldsensor

Merk

Soort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Panasonic DC-GH5 II + 12-60mm/3.5-5.6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven