Bij Foto Hafo koopt u gemakkelijk een camera in Den Haag. In de jaren ’20 van de vorige eeuw openden wij de deuren in de Hofstad. Net als toen zijn wij nog steeds de specialist op het gebied van video en foto. In ons ruime assortiment vindt u camera’s die u gemakkelijk meeneemt op vakantie tot en met lenzen voor de professionele fotograaf.

Een camera kopen in Den Haag

Over enkele weken gaat u op vakantie en u bent van plan veel mooie foto’s te maken. Een goede gelegenheid om een nieuwe camera te kopen in Den Haag. Zo kunt u laten zien waar u geweest bent en heeft u uw herinneringen altijd bij de hand. Wij hebben onder andere:

  • Compactcamera’s die niet veel ruimte innemen in uw tas;
  • Systeemcamera’s. Deze zijn nog steeds compact maar kunnen wel voorzien worden van verschillende lenzen;
  • De spiegelreflexen. Deze camera’s mogen gezien worden, maar de foto’s die ze maken natuurlijk ook. Let erop dat de spiegelreflex wel wat extra ruimte inneemt.

Online bestellen

Voor meer informatie over de camera’s in Den Haag, nodigen wij u graag uit in onze winkel. Hier staan onze medewerkers u graag te woord met deskundig advies. Thuis vanuit uw luie stoel de camera aanschaffen kan natuurlijk ook. Hiervoor legt u de gekozen camera in de online winkelwagen. Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief houden wij op de hoogte van onze speciale aanbiedingen. Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust: 070-3608804.

Terug naar boven
X