Sigma Kwaliteit

Sigma Banner 870

De prestaties van een spiegelreflexcamera hangen af van de lenskeuze.

Wanneer je foto’s maakt, is de lens van cruciaal belang voor het vastleggen van de gewenste afbeelding. Als je je lens verandert, veranderen de foto’s die je maakt. Door de lens te selecteren en aan te passen aan het doel en de situatie, creëert de fotograaf een persoonlijk camerasysteem dat zijn of haar specifieke behoeften dient. Dit is het systeem dat we kennen als de spiegelreflexcamera, en de prestaties ervan zijn afhankelijk van lensselectie.

De essentie van fotografie ligt in het ontdekken van de magie van lenzen.

Aan de ene kant zijn camerabehuizingen extreem krachtig geworden en hebben een breed scala aan sensorafmetingen, pixels en andere parameters. En nu zijn er zowel spiegelloze camera’s als conventionele spiegelreflexcamera’s, wat zorgt voor een reeks beschikbare functies en opties die ontmoedigend kunnen zijn.

Maar uiteindelijk is de foto slechts zo goed als de lens waarmee deze is gemaakt. En de meeste lenzen die momenteel op de markt zijn, leveren onvoldoende. Het kan voor de fotograaf moeilijk worden om de juiste prestaties, functionaliteit en kwaliteit te vinden.

Het veranderen van lenzen verandert de foto’s die je maakt. En dat kan van invloed zijn op uw plezier. Het kan zelfs je benadering van fotografie veranderen.

Sigma vindt dat de relatie tussen de foto en de fotograaf dynamischer moet zijn. Ze willen de fotograaf helpen om weer te genieten van het maken van foto’se en hebben gewerkt aan het verrijken van de wereld van fotografie door de ontwikkeling van hun objectieven.
Ze hebben het hun missie gemaakt om de steeds geavanceerdere en gevarieerde behoeften van fotografen volledig te waarderen.

Sigma Banner 870

Condities en vereisten voor uitstekende lenzen

Er zijn drie dingen nodig om uitstekende lenzen te maken. De eerste is een goed ontwerp. De tweede is precieze productie en de derde is inspectie. SIGMA’s objectievenlijn levert het hoogste niveau op alle drie de punten.
Ten eerste zijn ze ontworpen om de relatie tussen de foto, de lens en de fotograaf radicaal herdefiniëren.
Ten tweede worden ze in Japan vervaardigd met het verticaal geïntegreerde productiesysteem van SIGMA en de meest geavanceerde productietechnologie.
Ten derde worden ze geverifieerd met behulp van unieke prestatie-evaluatiestatistieken en -technieken, vanaf de grond af ontwikkeld door SIGMA, waardoor het hoogste niveau van expressieve prestaties wordt gegarandeerd.

Sigma Banner 870

“Made in Japan”

Alle productie van SIGMA – tot op de matrijzen en onderdelen – wordt uitgevoerd onder een geïntegreerd productiesysteem, geheel in Japan. Sigma is nu een van de weinige fabrikanten waarvan de producten uitsluitend “in Japan gemaakt” zijn. De producten zijn op een of andere manier doordrenkt met de essentie van hun thuisland. De authentieke kwaliteit van SIGMA-producten zijn ontstaan uit een huwelijk tussen hoogopgeleide expertise en intelligente, geavanceerde technologie. Hun geavanceerde producten hebben tevreden professionals en liefhebbers van fotografie over de hele wereld, omdat de productie is gebaseerd op echt vakmanschap, ondersteund door de passie en trots van Sigma’s experts.

Sigma Banner 870

Test en controle

Elke SIGMA-lens ondergaat prestatietests en -evaluaties met behulp van de eigen A1-systeem met de 46MP Foveon X3 directe beeldsensor

Er zijn drie vereisten voor uitstekende lenzen: fijn ontwerp, nauwkeurige productie en inspectie die ervoor zorgt dat aan alle specificaties wordt voldaan. SIGMA-lenzen zijn ontstaan ​​uit doordachte ontwerpconcepten en geavanceerde, geavanceerde Japanse productietechnologie: de laatste klinker is onze evaluatie van de lensprestaties.

Dankzij onze nieuwe sensoren, met hun extreem hoge resolutie, kunt u verwachten dat onze krachtige lenzen beter zijn dan ooit.

Sigma Banner 870

De lenzen van SIGMA zijn ontworpen om de persoonlijkheid en passie van de fotograaf te projecteren

De objectieven voldoen aan alle eisen op het gebied van optische prestaties, bruikbaarheid, taaiheid, duurzaamheid en meer. Door hun basisprestaties te verbeteren voor extreem hoge functionaliteit, hebben ze hen de mogelijkheid gegeven om zeer subjectieve waarden en emoties te projecteren, of met andere woorden om de artistieke voorkeuren en passie van de fotograaf over te brengen. Dit maakt deel uit van wat SIGMA-lenzen zo speciaal maakt. In de nieuwe objectieven gaan ze nog verder en streven ze naar perfectie in al hun producten.

Bij SIGMA begint een zorgvuldig ontwerp met de details.