Foto Hafo heeft verschillende tweedehands occasion camera’s in het assortiment. En dat is nog niet alles. Wij hebben ook spiegelreflexcamera’s voor beroepsfotografen of compact camera’s voor wie juist geen zin heeft in teveel poespas.

Een Tweedehands Occasion camera kopen

U wilt graag een nieuwe camera aanschaffen maar een splinternieuwe vindt u toch iets te prijzig. De Tweedehands occasion camera’s zijn van dezelfde kwaliteit. Het enige verschil is dat zij al in het bezit zijn geweest van een andere fotografieliefhebber. In ons occasion assortiment vindt u onder andere:

Body’s
Lenzen
Videocamera’s

Heeft u een camera gezien die u wilt hebben? Kijkt u dan meteen naar de juiste accessoires zodat u nog meer plezier van uw aankoop hebt. Wij hebben tassen zodat uw camera niet beschadigt en accu’s waardoor de camera altijd tot uw beschikking staat en u geen bijzondere momenten hoeft te missen.
Online of in de winkel

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze verschillende acties? Meldt u zich dan nu vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief. De tweedehands occasion camera bestelt u eenvoudig online door hem in de winkelwagen te leggen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Komt u dan gerust langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op: 070-3608804.

Terug naar boven
X