Image App

Panasonic Wireless

De Panasonic GX9 ondersteunt de nieuwste draadloze mogelijkheden, namelijk Bluetooth 4.2 LE & Wifi 5 GHz!

Dit alles om nog flexibeler te fotograferen en een nog eenvoudigere manier van het delen van afbeeldingen. Doordat de camera Bluetooth 4.2 (BLE genaamd: Bluetooth Low Energy) ondersteund, is er een constante verbinding mogelijk met een smartphone of tablet met een minimaal energieverbruik.
Er kan ook Wi-Fi 5 GHz (IEEE802.11ac) worden geselecteerd naast de conventionele 2,4 GHz (IEEE 802.11 b/g/ n) voor een nog veiligere en stabielere verbinding.

Wat is er allemaal mogelijk met de Panasonic Image App?

Panasonic Wireless

 • Maak foto’s op uw camera via Smartphone of Tablet.
  Vaak zien we dit als een veredelde afstandsbediening, maar de mogelijkheden zijn onbegrensd.
  Zet uw camera bijvoorbeeld neer vlak bij een dieren voederplaats, ga zelf beschut buiten het zichtveld zitten en op uw smartphone ziet u wat zich voor de lens afspeeld. Ziet u iets moois zich voordoen maak dan de foto via de app (vergeet niet de camera op de stille stand te zetten anders schrikken de dieren en zijn ze weer snel weg)
 • Bedien uw camera
  Veranderen de lichtsituaties? Pas de belichting gelijk aan! U ziet live de veranderingen van de instellingen en staat dus nooit voor een verrassing.
 • Kopieer foto’s naar je telefoon
  Een foto naar de familie sturen of delen op Facebook? Scroll door de foto’s op je camera en download hem naar je smartphone, vanaf hier kunt u hem delen naar wie u maar wilt.

 

Download hier de Panasonic Image App voor uw telefoon (iOS / Android)

Terug naar boven
X