GX800

Panasonic GX800 review

GX800


Panasonic DMC-GX800

De LUMIX GX800 is een camera die een geweldige beeldkwaliteit biedt voor iedereen die fantastische beelden en unieke momenten wil vastleggen. De LUMIX GX800 is voorzien van de nieuwste functies, zoals 4K Photo, Post Focus, Focus Stacking, 4K Video en een opklapbaarscherm aan de achterkant voor unieke geavanceerde selfie-functies. En dat alles is verpakt in een slanke en stijlvolle compacte body.

 

Eigenschappen

Panasonic heeft laten zien met deze camera dat iedereen die een licht wil reizen, toch een camera met kwaliteit bij zich kan dragen. Op dit moment is het de allerkleinste en allerlichtste Panasonic systeemcamera! De beelden die eruit komen onderscheiden zich in de hogere iso-waarden vergeleken met andere camera’s van dit formaat. Speciaal voor de selfiemakers, is dat als het scherm opgeklapt wordt de selfiestand wordt geactiveerd, d.w.z. dat zwaai naar de camera, bedek even je gezicht of verschijn met twee gezichten voor de camera en hij maakt automatisch een foto! Selfie-fun!

banner GX800


Fun functies voor beeldbewerking

De GX800 beschikt over allerlei fun-functies voor beeldbewerking, zoals Soft Skin, defocusing en Slimming en met de Beauty Retouch-functie kunt u zelfs nog achteraf uw make-up bijwerken!

GX800


Conclusie

Wij geven de camera een dikke 9! Zeer geschikt voor de veeleisende fotograaf die een kleine systeemcamera bij zich wil dragen of voor een vlogger.

 

Functionaliteit 4 ster
Gebruiksvriendelijkheid  4 ster
Kwaliteit  4 ster
Prijs  4 ster

 

 

 

 

 

 

klik hier voor de uitgebreide specificaties

banner GX800

Terug naar boven
X