Panasonic-S1R

Panasonic Lumix S1 & S1R

De full-frame systeemcamera’s van Panasonic: de S1R en de S1. Deze modellen zijn uitgerust met ‘s werelds eerste 4K 60p/50p video-opnamefunctie en het Dual I.S.-beeldstabilisatiesysteem. Dankzij de L-Mount van Leica is er een breed scala aan lenzen beschikbaar.

Specialistische mogelijkheden

De LUMIX S-serie biedt gebruikers specialistische mogelijkheden om indrukwekkende beelden te maken. De camera’s zijn robuust en gebruiksvriendelijk – beide essentiële eigenschappen voor professionele fotografen en videografen. Uitgerust met nieuwe innovaties zoals beeld- en signaalverwerking, optische en warmtebehandelingstechnologie en met een spectrum aan technologieën. De combinatie van deze technologieën zal de gebruiker nieuwe mogelijkheden bieden in foto- en videografie.

Panasonic-S-serie

Belangrijkste kenmerken van de LUMIX S1R en S1:

1. De nieuw ontwikkelde 35mm full-frame sensor biedt een hoge beeldkwaliteit en veel creatieve vrijheid. De S1R beschikt over ca. 47 miljoen effectieve pixels en de S1 ca. 24 miljoen effectieve pixels.
2. ‘s Werelds eerste spiegelloze full-frame systeemcamera met ondersteuning voor 4K 60p/50p video-opnames
3. ‘s Werelds eerste spiegelloze full-frame systeemcamera met Dual I.S. beeldstabilisatie waardoor fotograferen vanuit de hand mogelijk wordt voor opnames in de verte of in donkere situaties, waar voorheen een statief bij noodzakelijk was.
4. Twee slots voor een XQD- en SD-geheugenkaart, de eerste Panasonic camera uitgerust met deze combinatie.
5. Een robuust lcd-scherm kantelbaar over drie assen vergroot het gebruiksgemak en ondersteunt professionele foto- en videografie.
6. Oneindig veel toepassingen: Leica Camera’s L-mount maakt het mogelijk dat andere lenzen gebruikt kunnen worden die voldoen aan de L-mount specificaties van de partners Leica Camera en Sigma2. Door het aanbieden van een breed scala aan lenzen wordt de expressiviteit van de gebruiker vergroot.

Panasonic gaat het assortiment lenzen die compatibel zijn met de LUMIX S-serie ook verder uitbreiden en is voornemens meer dan 10 lenzen te ontwikkelen voor 2020, waaronder een 50 mm/F1.4 lens met een enkel brandpuntsafstand, een 24-105 standaard zoomlens en een 70-200 mm telezoomlens.

 

Terug naar boven
X