Pansonic DC-G9

Panasonic G9 Firmware

Pansonic DC-G9

Panasonic DC-G9 Firmware update

Download hier de laatste Firmwareversie

Panasonic verbeterde Autofocus

Verbeterde Auto-focus prestaties

Het kan altijd nóg sneller! Met de nieuwe firmware update van de GH5 worden de tracking AF prestaties verbeterd waardoor het nog eenvoudiger wordt om bewegende onderwerpen haarscherp vast te leggen.

Panasonic L.Monochroom

L.Monochroom D & Korreleffecten

De nieuwe L.Monochrome D Photo Style maakt nog donkerdere tinten en een groter contrast mogelijk en biedt een geweldige aanvulling op de vele zwart-witopties van LUMIX-camera’s. Je kunt een korreleffect toevoegen om je foto een natuurlijke, analoge uitstraling te geven. Het korreleffect is in verschillende gradaties beschikbaar in alle monochroominstellingen.

Panasonic Live View

Live View Boost

Met de Live View Boost worden de viewfinder en het LCD-scherm helderder weergegeven dan het opgenomen beeld, zodat het beeld ook bij weinig licht duidelijk te zien is.

Panasonic Manual Focus Assist

Manual Focus Assist voor nog nauwkeuriger handmatig scherpstellen

Nog nauwkeuriger handmatig scherpstellen bij foto’s of bewegende beelden, dankzij de mogelijkheid om tot 20x te vergroten in de MF Assist-modus.

Panasonic HR modus

Verbeterde HR-modus

Een uitbreiding in de hoge resolutie modus van het diafragmabereik van de G9 – van F8 naar F11 – en een verbeterde bewegingscorrectie.

Panasonic DC-G9 Firmware update

Download hier de laatste Firmwareversie

Terug naar boven
X