6k photo

Panasonic 6K Photo

De nieuwe 6K PHOTO-functie van de LUMIX GH5 maakt het mogelijk om onmisbare momenten met 30 fps vast te leggen door uit het 6K-reeksbestand (in 3:2- 4:3-verhouding) het frame met de beste timing te kiezen en dat op te slaan als foto met hoge resolutie, het equivalent van ongeveer 18 megapixel. 4K PHOTO is ook geüpgraded en kan nu snel 60 fps vastleggen in een met 8 megapixel equivalente resolutie. In 6K/4K PHOTO kan afhankelijk van de situatie worden gekozen uit drie exclusieve modi: 6K/4K Burst, 6K/4K Burst (Start/Stop) en 6K/4K Pre-burst.

6k photo

 

Door de signaalgegevens tussen de frames te compenseren, maakt de Venus Engine het mogelijk om Post Recording Refinement op de beelden toe te passen, om vervorming te corrigeren en ruis te reduceren bij het weergeven of bijsnijden van beelden uit het 6K-/4K-reeksbestand. Dit levert een drastisch verbeterde beeldkwaliteit op van 6K-/4K-foto’s die met hoge sluitersnelheid en grote gevoeligheid, of met pannen, zijn opgenomen.
Contrast AF met DFD-technologie werkt alleen bij Panasonic Micro Four Thirds-lenzen.
In AFS, bij groothoek met gebruik van de H-ES12060 (CIPA).
De Post Focus-functie moet handmatig worden geactiveerd in het menu van de fotocamera.
6K PHOTO is een functie voor snelle reeksopnamen waarbij een stilstaand beeld met ongeveer achttien megapixel (ongeveer 6.000 x 3.000 effectieve pixels) uit 4:3- 3:2-videobeelden wordt gehaald, die door de 6K-functie zijn gemaakt.

Klik hier voor meer info over de Panasonic GH5

Terug naar boven
X