Nikon NPS

Nikon NPS Here to Help

NPS, Nikon Professional Services, is een serie diensten die Nikon aanbiedt aan professionele gebruikers van Nikon apparatuur.

Nikon Professional Services biedt een breed assortiment van diensten en aanvullende producten aan; van gratis check & clean en een 24/7 No Panic Service, bruikleen apparatuur tot workshops over nieuwe technologieën en consultancy services voor effectieve bedrijfsvoering. Zo kunt u zich voor 100% op uw fotografie concentreren en komt u sneller tot topprestaties. NPS is leerzaam, handig, zeker en behulpzaam.

Om in aanmerking te komen voor het NPS lidmaatschap, ben je een professionele gebruiker die in grote mate afhankelijk is van Nikon apparatuur voor haar inkomsten. Dit kan dus een fotojournalist zijn, maar ook een bedrijf of overheidsdienst. Je dient minimaal 2 Pro bodies en 3 Pro objectieven – dit zijn objectieven met een vast diafragmagetal – te bezitten. Daarnaast moet bij de aanvraag voldoende bewijs van professionaliteit bijgevoegd worden, zoals een kopie KvK van uw fotografie bedrijf, een kopie van een geldige, erkende perspas, publicaties, enz.

Klik hier om een NPS aanvraag te doen

Nikon NPS Here to Help
Nikon NPS I AM Secure

En als mijn camera het niet meer doet? Als ik hem heb laten vallen?

Het Nikon Service Point in Beverwijk repareert exclusief Nikon apparatuur. Door deze exclusiviteit is een team uiterst bekwame specialisten ontstaan, die bij elkaar 200 jaar Nikon ervaring hebben. Snel en doeltreffend.

NPS leden hebben voorrang bij reparaties en schades worden meestal binnen 48 verholpen.

Altijd beschikken over de nieuwste professionele apparatuur van Nikon is voor veel mensen een grote investering. Niet iedereen kan of wil deze investering in één keer doen. Met Nikon Professional Lease beschikt u voor een vast bedrag per maand altijd over de nieuwste apparatuur en houdt u uw activa vrij om andere zaken mee te regelen.

Klik hier voor meer informatie over Nikon Lease