Fujifilm XA-7

Fujifilm introduceert de X-A7, een compacte systeemcamera met geheel nieuwe 24.2MP APS-C CMOS Sensor!

De sensor in de X-A7 is voorzien van kopergeleiding, waardoor de gemaakte opnames razendsnel door de processor kunnen worden verwerkt. Bovendien is deze systeemcamera voorzien van een razendsnel fasedetectie autofocussysteem en waarbij de individuele autofocuspunten over de gehele sensor zijn uitgespreid. Hierdoor beschikt de X-A7 over een zéér snelle en uiterst accurate autofocus. Gezichten worden vrijwel onmiddellijk door deze camera herkend en het autofocussysteem is zo gebouwd dat er razendsnel op de ogen zal worden scherp gesteld, zelfs als de lichtomstandigheden minder gunstig zijn.

4K video 30 fps

Er is een aanzienlijke verbetering van de snelheid waarmee data kan worden getransporteerd van de sensor naar de beeldverwerkingsprocessor en waardoor 4K opnames met maar liefst 30 frames per seconde kunnen worden gemaakt tot 15 minuten lang. Bovendien is er daardoor minder sprake van het ‘Rolling shutter effect’. Iets wat voorheen duidelijk waarneembaar was als snel bewegende onderwerpen werden gefilmd.

Met slechts een gewicht van 320 gram (body) is dit een heerlijk licht camera. Inclusief XC15-45mm F3.5-5.6 OIS PZ objectief komen we op een gewicht van  slechts 455 gram. En dit terwijl de X-A7 is voorzien van een groot 3.5″ touch LCD scherm.

Al met al een goede kwaliteit instap systeemcamera, ideaal voor vakanties of een citytrip.

De Fujifilm X-A7 komt voorlopig in twee kleuren: Zilver en donker zilver met een prijs van € 749,- (incl. 15-45 mm)
Leverbaar vanaf medio oktober 2019, maar nu al te reserveren.

Terug naar boven
X