Fujifilm Experience Center

Fujifilm Experience Center

Fujifilm Experience Center

We deden al veel met Fujifilm samen. Trots dat Fujifilm ons uitgekozen heeft om Experience Center te worden. Foto Hafo is vanaf heden een Fujifilm Experience Center. We hebben alle Fujifilm X, GFX camera’s en objectieven in huis, te koop en te leen.

Wat kun je van ons verwachten?

Natuurlijk de vriendelijke service die je van ons gewend bent. Als Experience Center hebben we alle Fujifilm X en GFX producten in huis, zowel de body’s als de objectieven. Maar soms is de keuze toch lastig en wil je het weleens uitproberen, vanaf heden kan dat. Ben je geïnteresseerd om een dagdeel één van de Fujifilm camera’s of objectieven te proberen, neem dan contact met ons op. We hebben een selectie body’s en objectieven in het uitprobeer assortiment, waaronder de Fujiiflm X-T4, X-Pro 3 en de GFX-50R.

Mocht je toch onverwacht een reparatie hebben aan je Fujifilm product, wij zorgen dat je camera of objectief de volgende werkdag al bij Fujifilm Repair ligt. Ben je FPS lid dan wordt het artikel zelfs bij je opgehaald en kan je aanspraak maken op een leentoestel via Fujiiflm. Eén keer per jaar kan je een camera of een objectief laten controleren en schoonmaken door onze experts. Dat doen we voor u dan gratis en voor niets. Meer info over de voordelen van Fujifilm Professional Services lees je hier.

Terug naar boven