Sony A7SIII Roadshow

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 08/11/2020
Hele dag

Categorieën


Zondag 8 November Sony A7SIII Road Show

De nieuwe  Sony Alpha 7SIII is er en daarom hebben we op zondag  8 november 2020 de Sony A7SIII roadshow, deze  wordt gegeven door  Sony ambassadeur Matthijs de Deugd van Deugd Media die je stap voor stap dit nieuw model persoonlijk aan je zal voorstellen. De  sessie duurt ongeveer 2 uur. Na een korte introductie  van 30 – 45 min van de Sony A7S3 kan er gedurende 1 uur geëxperimenteerd worden, waarbij een ieder van een eigen camera wordt voorzien,  door middel van oefeningen die voorzien worden door de Sony ambassadeur.

We twee sessies gepland::
08 November 2020 13:30  – 15:30
08 November 2020  16:00 – 18::00

Let op: In verband met Covid-19 is er een maximum capaciteit van 3 klanten, het wordt dus bijna een privé workshop.

Meld je hier aan

Over Matthijs:

Matthijs is 29 jarige filmmaker uit Eindhoven. Sinds 2012 is hij met marketing bezig; denk aan websites, social media, video’s, etc. In al die jaren heeft hij samengewerkt met videoproductie teams en veel geleerd, maar altijd vanuit de marketing kant.

Dankzij zijn sterke marketingachtergrond weet hij waarde toe te voegen door mee te denken over het concept van de video, het script en de doelgroep en brengt ook advies uit over hoe de video optimaal online ingezet kan worden, door middel van social media, website of advertenties.

Zijn meeste werk doet hij als one-man-band, zodat er flexibel kan worden gewerkt  en het betaalbaar blijf. Door zijn ervaring kan hij een video eruit te laten zien alsof het gemaakt is door een three-man-band!

Bekijk hier meer over Matthijs de Deugd

 

 

Terug naar boven
X