DentalEyePad

De oplossing voor mondfotografie

No Product

De dentaleyepad is veel meer dan een unieke dentale camera.

Allereerst is de dentaleyepad heel simpel te bedienen en maakt de dentaleyepad ongelooflijk mooie (mond-)foto’s met een ongeëvenaarde dieptescherpte. Elke tand wordt groot weergegeven, elk detail is exact herkenbaar en perfect scherp. Alles is gemakkelijk te gebruiken en de scherptediepte is overweldigend.

Dental Eyepad S1A

Eenvoudig te hanteren is leuk
Zo vertrouwd en toch vrij nieuw: de dentaleyepad past een volledig nieuw soort werkwijze toe in de tandheelkundige fotografie. U kunt uw vinger gebruiken om te selecteren of te swipen of een pen gebruiken om gegevens in te voeren. U adviseert uw camera en wijst op wat belangrijk voor u is.

Maar ook kunnen de foto’s direct op de dentaleyepad worden beoordeeld, en heel gemakkelijk op de dentaleyepad bewerkt worden.
Het meest bijzondere is dat de foto’s, tijdens het maken van de foto’s, volautomatisch naar de praktijkserver ge-upload en bij de patiënt opgeslagen kunnen worden.

Meerdere afbeeldingen
Met slechts één druk van uw vinger kunt u een compleet scenario van opnames maken met verschillende lichtinstellingen. Nog een keer drukken en je kunt kiezen voor de beste afbeelding. Geen moeilijke dingen en bijstelling nodig.

Dental Eyepad S1A

Instellingen

De dentaleyepad heeft 4 voorgeprogrammeerde instellingen van camera en belichting voor mond- en portretfotografie.
Deze instellingen kunnen eenvoudig worden aangepast of uitgebreid.

De eerste extraorale camera die is ook nog eens intra-oraal is!
Wilt u uw patiënt direct live-beelden laten zien vanuit zijn eigen mond? Geen probleem. De intraorale camera met optionele plug-in is klein en handig.
De dentaleyepad heeft verder nog een USB aansluiting, waarop een intra orale camera kan worden aangesloten. De Intra Orale Camera wordt niet opgeladen, maar krijgt spanning via de USB kabel waarmee deze verbonden wordt met de dentaleyepad.

De dentaleyepad wordt standaard geleverd met een oplaadkabel.
Het dockingstation is als optie verkrijgbaar en is bedoeld om de dentaleyepad draadloos op te laden.

De dentaleyepad kan ook rechtstreeks (niet draadloos) op de computer aangesloten worden om de foto’s over te zetten.
Hiervoor is een speciale dentaleyepad  USB kabel met USB Hub als optie verkrijgbaar.

De dentaleyepad heeft een kras-vaste ABS behuizing, die hygiënisch kan worden gereinigd.

Dental Eyepad S1A
Dental Eyepad S1A